5. Regata Kupa Dalmacije - Memorijal Ivan Jerčić - Kaštela

29. lipnja 2013. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta |

Peta regata ovogodišnje sezone Kupa Dalmacije održana je u Kaštel Kambelovcu. Veslači dalmatinskih klubova, uz goste iz riječkog Jadrana, još jednom su odmjerili snage na moru iako je promjenjivo vrijeme čak i prijetilo neodržavanjem regate ali, na sreću, na kraju se to nije dogodilo te je regata ipak održana.

Veslači Jadrana osvojili su ukupno četiri prva, tri druga i dva treća mjesta na regati. Prva mjesta osvajali su četvarac s kormilarom mlađih juniora u sastavu Ante Validžić, Karlo Diklan, Mislav Anić, Luka Smirčić i kormilar Tomislav Šaban, zatim četverac na pariće GIG kadeta A Maroje Andrić, Lovre Martinov, Luka Ramić, Mate Anić Milić i kormilar Nikola Grganović, samac kadeta B Kristian Nenadović, dvojac na pariće kadeta B Ante Zelić i Nikola Grganović.

Druga mjesta osvajali su četverac na pariće mlađih juniora Andreas Vaško, Valentino Stipčević, Dominik Božidar Milardović i Vito Fantina, dvojac na pariće mlađih juniora Matija Milin i Leon Mikulić te Iva Karačić u ženskom seniorskom samcu.

Treći su bili Luka Perović u samcu mlađih juniora i četverac na pariće kadeta A Aldo Jelenković, Filip Vidović, Lovre Babajko i Luka Belošević. Četvrto mjesto osvojili su Nino Aleksić i Robert Ledenko u dvojcu na pariće mlađih juniora, a peti je bio dvojac na pariće juniora Josip Banović i Jakov Denona.

Ovo je bila posljednja regata prije ljetne stanke za veslače, a zadnja regata Kupa Dalmacije održati će se u Splitu krajem kolovoza.

Slike s regate pogledajte ovdje.

 

Povezane vijesti

1. Regata Kupa Dalmacije - Split

2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik

3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik

4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska

 

Podijeli na Facebook

 


58. Međunarodna regata - Bled
Europsko prvenstvo seniora - Sevilla
Europsko prvenstvo juniora - Minsk
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
Međunarodna regata - Essen
Međunarodna juniorska regata Munchen
Inter city - Regatta - Zagreb
Croatia open - Zagreb
3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik
Otvoreno prvenstvo Zagreba
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
>>> ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr