6. Regata kupa Dalmacije - Memorijal Perica Vlašić - Split

8. rujna 2012. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta | preuzmi veću rezoluciju slike

Posljednjom, šestom, regatom kupa Dalmacije završena je ovogodišnja sezona natjecanja u kupu Dalmacije. Memorijal ''Perica Vlašić'' poslužio je kao provjera pred predstojeće prvenstvo Hrvatske u Zagrebu s kojim će, za većinu veslača, završiti veslačka sezona.

Na regati su nastupili samo mlađi juniori i kadeti i jedna posada juniora, a među posadama su se isprobavale kombinacije za prvenstvo Hrvatske. Najbolji rezultati ostvario je četverac s kormilarom mlađih juniora u sastavu Luka Šare, Filip Pedić, Josip Banović, Matija Milin i kormilar Juraj Dunatov koji je u svom prvom nastupu osvojio prvo mjesto što je dobra najava pred prvenstvo Hrvatske.

Kod mlađih juniora još su nastupili u četvercu na pariće dvije posade koje su odmjerile snage u utrci van konkurencije s juniorskim četvercem na pariće ''Gusara''. Prva posada u sastavu Ivan Kapitanović, Edi Petković - Ivković, Andreas Vaško i Juraj Batelja odveslala je solidno ne zaostavši puno za iskusnijim i starijim juniorima dok je druga posada u sastavu Robert Ledenko, Valentino Stipčević, Dominik Božidar Milardović i Mislav Anić zauzela treće mjesto.

Kadeti su veslali u disciplini dvojaca na pariće gdje je posada Vito Fantina i Nino Aleksić zauzela drugo mjesto, a Leon Mikulić i Ante Validžić treće mjesto. U samcu kadeta četvrto mjesto zauzeo je Luka Perović.

Kadeti B su također nastupali u dvojcima na pariće. Aldo Jelenković i Luka Belošević zauzeli su drugo mjesto, a Nikola Grganović i Ante Zelić koji su po prvi puta nastupili na regati treće mjesto. U samcu kadeta B treće mjesto osvojio je Filip Vidović, također po prvi puta na regati.

Slike s regate pogledajte u foto galeriji.

 

Povezane vijesti

1. Regata kupa Dalmacije - ''Memorijal Zlatko Celent'' - Split

2. Regata kupa Dalmacije - Šibenik

3. Regata kupa Dalmacije - Dubrovnik

4. regata kupa Dalmacije - Makarska

5. Regata kupa Dalmacije - Kaštela

 

Podijeli na Facebook

 


Prvenstvo Hrvatske - Zagreb
Svjetsko prvenstvo juniora - Plovdiv
Svjetsko prvenstvo seniora do 23 godine - Trakai
5. Regata kupa Dalmacije - Kaštel Kambelovac
Europsko juniorsko prvenstvo - Bled
Međunarodna regata - Bled
4. Regata kupa Dalmacije - Makarska
Finalna kvalifikacijska regata za Olimpijske igre
1. regata Svjetskog kupa - Beograd
Međunarodna juniorska regata - München
Inter city regatta - Zagreb
3. Regata kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
RAZGOVOR Ante Ivić
2. Regata kupa Dalmacije - Šibenik
Otvoreno prvenstvo Zagreba
1. Regata kupa Dalmacije - Split
>>> ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr