Otvoreno prvenstvo Zagreba

24. ožujka 2012. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta |

Seniorski dvojci bez kormilara Marin i Branko Begović te Ante Antišin i Roko Pekić nastupili su na Otvorenom prvenstvu Zagreba. Bila je to prva ovogodišnja regata na jarunskom jezeru koja je poslužila kao prva provjera odnosa među seniorskim rimen veslačima.

Marin i Branko Begović zauzeli su drugo mjesto iza kombinirane posade ''Mladosti'' i riječkog ''Jadrana'' Karla Udovičića i Marina Bogdana dok je dvojac Ante Antišin i Roko Pekić plasirao se u finale i zauzeo šesto mjesto, što je zadovoljavajući uspjeh s obzirom na mali broj kilometara ove posade zbog studentskih obaveza Roka Pekića u Zagrebu.

Braća Begović odveslala su vrlo solidnu utrku koja daje optimizam pred nastavak sezone u kojoj će vrlo brzo doći odluke koja će od naših rimen posada ići na kvalifikacijsku regatu u Luzernu za Olimpijske igre u Londonu.

Na regati nije nastupio seniorski dvojac Ledenko i Čakarun zbog zdravstvenih problema, a veslače sada očekuju priprema za našu najveću regatu Croatia open koja će se održati u Zagrebu 14. i 15. travnja.

Rezultate finala pogledajte ovdje.


Podijeli na Facebook

 

 


2. Regata kupa Dalmacije - Šibenik
1. Regata kupa Dalmacije - Split
Sudačko predavanje
Božićni domjenak
Daljinska regata - Zagreb
30. Obljetnica useljenja u novi Veslački dom
Veslački maraton Vukovar - Ilok
Prvenstvo Hrvatske za juniore - Zagreb
Foto reportaža - SP Bled
Tradicionalno okupljanje veterana
INTERVJU Između vesala
Svjetsko juniorsko prvenstvo - Eton
>>> ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr