Foto reportaža sa Svjetskog prvenstva na Bledu

5. rujna 2011. Piše: Petar Milin |

Iako nismo imali naših klupskih veslača na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu na Bledu, veliki broj naših članova iskoristio je blizinu Bleda i priliku pogledati najbolje svjetske veslače na djelu. Bilo je ovo četvrti puta u povijesti(1966, 1979., 1989. i 2011.) da je Bled bio domaćin svjetskog seniorskog prvenstva. Nastupilo je 1213 veslača iz 68 država.

Jedan od razloga putovanja na Bled sigurno je bio i nastup našeg odličnog četverca na pariće koji je u vrlo jakoj konkurenciji ostvario još jedan veliki uspjeh osvojivši brončanu medalju.

Zahvaljujući našem vrsnom fotografu Danijelu Kolegi možete pogledati veliki broj fotografija sa prekrasnog Bledskog jezera, koje je nakon dvadesetak godina ponovno ugostilo najbolje svjetske veslače.

SP na Bledu ujedno je bilo i mjesto ostvarivanja normi za nastup na Olimpijskim igrama slijedeće godine u Londonu. Hrvatska reprezentacija ostvarila je samo jednu normu i to onu četverca na pariće dok će ostali, nakon ne baš zapaženih rezultata, svoju sreću morati potražiti dogodine na finalnim kvalifikacijama u Luzernu početkom lipnja.

Slike potražite u našoj foto galeriji.

 

Podijeli na Facebook

 

 

Sudačko predavanje


Božićni domjenak
Daljinska regata - Zagreb
30. Obljetnica useljenja u novi Veslački dom
Veslački maraton Vukovar - Ilok
Prvenstvo Hrvatske za juniore - Zagreb
Foto reportaža - SP Bled
Tradicionalno okupljanje veterana
INTERVJU Između vesala
Svjetsko juniorsko prvenstvo - Eton
>>> ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr