Božićni domjenak

20. prosinca 2011. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta |

Na kraju još jedne uspješne veslačke godine održan je tradicionalni božićni domjenak na kojem su nagrađeni najuspješniji veslači u protekloj sezoni. Uz upravu kluba, veslače, njihove roditelje okupio se veliki broj ostalih članova i prijatelja kluba.

Kao i svake godine prisutne je pozdravio predsjednik ''Jadrana'' Klaudijo Stipčević, koji je istaknuo najvažnije uspjehe kluba u protekloj sezoni među kojima posebno osvajanje brončane medalje na Europskom prvenstvu juniora i ukupnu pobjedu u kategoriji juniora na prvenstvu Hrvatske. Zahvalivši svima na suradnji i pomoći u realizaciji ovogodišnjih klupskih rezultata zaželio je sretne blagdane svima i još uspješnije rezultate u slijedećoj sezoni.

Nakon kratkog pozdrava predsjednika, najuspješnijim veslačima darove su uručili članovi uprave, počasni predsjednik ''Jadrana, Mato Marlais, Bruno Aras, najstariji član kluba te nedavno umirovljeni trener Romano Bajlo.

Ove godine nagrade su zaslužili: Mate Ledenko, Mile Čakarun, brončani sa Europskog juniorskog prvenstva, trostruki prvaci Hrvatske i šesti sa svjetskog prvenstva juniora, Ante Antišin, Roko Pekić, Luka Baričević, Antonio Adžić i kormilar Toni Crljenko, prvaci Hrvatske i četvrti sa Europskoj juniorskog prvenstva, Vito Žuvanić i Ivan Bezinović, prvaci Hrvatske te trener Danijel Bajlo.

Ovom prilikom predstavljen je i prvi puta javno projekt Jadranov veslački dvoboj osmeraca, regata koji će se slijedeće godine održati u kolovozu u uvali Jazine na dionici od 500 metara.

Druženje je potom nastavljeno uz bakalar i pjesmu.

Slike sa domijenka potražite u foto galeriji.

 

Povezane vijesti

Pregled sezone 2011.

Podijeli na Facebook

 

Sudačko predavanje


Božićni domjenak
Daljinska regata - Zagreb
30. Obljetnica useljenja u novi Veslački dom
Veslački maraton Vukovar - Ilok
Prvenstvo Hrvatske za juniore - Zagreb
Foto reportaža - SP Bled
Tradicionalno okupljanje veterana
INTERVJU Između vesala
Svjetsko juniorsko prvenstvo - Eton
>>> ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr