Tradicionalno okupljanje veterana

21. kolovoza 2011. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta |

Već tradicionalno ljetno okupljanje veterana dogodilo se i ove godine. Nakon prošlogodišnje pauze ove godine se ova lijepa tradicija ipak nastavila.

Uz izlazak u osmerac, koji je išao vrlo dobro, kao u stara dobra vremena, unatoč povećem broju kilograma kod pojedinaca :), nakon treninga pala je i mala zakuska za brzo nadoknađivanje izgubljene energije. Pošto pojedini veslači više ne žive u Zadru, teško je skupiti sve na jednom mjestu u isto vrijeme ali glavna smisao ovog okupljanja je druženje u čemu je postignut puni pogodak.

Neki od članova ovog osmerca činili su godinama kostur seniorskog osmerca našeg kluba, točnije još tamo od 1992. godine od kada je, sve do 2005. godine, trajala dominacija našeg kluba u ovoj disciplini u hrvatskom veslanju.

U osmerac su ove godine izašli Branimir Vujević, Antonio Buča, Marin Begović (posuđeni senior za veteranski trening), Danijel Bajlo, Vjekoslav Bobić, Marko Dragičević, Joško Matulić i Petar Milin s kormilarom Ninom Aleksićem.

Slijedeći sastanak dogovoren je ''već za godinu dana'', a veterani ''Jadrana'' će u međuvremenu nastupiti, u nešto izmjenjenom sastavu od ove prilike, za otprilike mjesec dana, po sedmi puta, na tradicionalnom veslačkom maratonu od Vukovara do Iloka u duljini od 36 kilometara.

Nekoliko slika potražite u foto galeriji, a kratak video ovdje.

 

Povezane vijesti

Veslački maraton Vukovar - Ilok


Podijeli na Facebook

 

 

Sudačko predavanje


Božićni domjenak
Daljinska regata - Zagreb
30. Obljetnica useljenja u novi Veslački dom
Veslački maraton Vukovar - Ilok
Prvenstvo Hrvatske za juniore - Zagreb
Foto reportaža - SP Bled
Tradicionalno okupljanje veterana
INTERVJU Između vesala
Svjetsko juniorsko prvenstvo - Eton
>>> ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr