4. Regata kupa Dalmacije - Memorijal Tonči Skender - Makarska

19. svibnja 2012. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta | preuzmi veću rezoluciju slike

Regatom u Makarskoj započela je druga polovica sezone kupa Dalmacije. Veslalo se po lijepom vremenu i gotovo idealnim uvjetima za regate koje se održavaju na moru. Lijepi dan i prekrasan ugođaj podno Biokova uputpunili su svojim rezultatatima veslači ''Jadrana'' koji su osvojili šest prvih, četiri druga i tri treća mjesta te ukupnu pobjedu u konkurenciji juniora.

Prva mjesta osvojili su: samac juniora Luka Baričević, zatim dvojac bez kormilara juniora Toni Jelenković i Antun Plenković, dvojac na pariće mlađih juniora Luka Šare i Josip Čerina, dvojci na pariće kadeta Leon Mikulić i Ante Validžić te Vito Fantina i Nino Aleksić, dvojac na pariće kadeta B Luka Belošević i Aldo Jelenković.

Druga mjesta osvojili su: samac seniora Mate Ledenko, četverac bez kormilara juniora Toni Jelenković, Antun Plenković, Mihovil Maričić i Željko Batur, četverac na pariće mlađih juniora Josip Banović, Filip Pedić, Ivan Kapitanović i Juraj Batelja, te u kombiniranom dvojcu na pariće Luka Baričević s veslačem ''Mornara'' Antom Ančićem.

Treća mjesta osvojili su: u dvojcu na pariće seniora Mile Čakarun i Antonio Adžić, Mihovil Maričić i Željko Batur u dvojcu bez kormilara juniora te Matija Milin i Andreas Vaško u dvojcu na pariće mlađih juniora.

Peto mjesto osvojili su u četvercu na pariće mlađih juniora Robert Ledenko, Valentino Stipčević, Dominik Božidar Milardović i Mislav Anić dok je šesti bio Nikola Grganović u samcu kadeta B.

Slijedeća regata kupa Dalmacije održati će se 30. lipnja u Kaštel Kambelovcu nakon čega slijedi ljetna stanka prije zadnje regate u rujnu.

Rezultate regate pogledajte ovdje, a slike u galeriji.

 

Povezane vijesti

1. Regata kupa Dalmacije - ''Memorijal Zlatko Celent'' - Split

2. Regata kupa Dalmacije - Šibenik

3. Regata kupa Dalmacije - Dubrovnik

5. Regata kupa Dalmacije - Kaštela

 

Podijeli na Facebook

 


Europsko juniorsko prvenstvo - Bled
Međunarodna regata - Bled
Finalna kvalifikacijska regata za Olimpijske igre
1. regata Svjetskog kupa - Beograd
Međunarodna juniorska regata - München
Inter city regatta - Zagreb
3. Regata kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
RAZGOVOR Ante Ivić
2. Regata kupa Dalmacije - Šibenik
Otvoreno prvenstvo Zagreba
1. Regata kupa Dalmacije - Split
Sudačko predavanje
Božićni domjenak
Daljinska regata - Zagreb
30. Obljetnica useljenja u novi Veslački dom
>>> ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr