5. Regata kupa Dalmacije - Memorijal Ivan Jerčić - Kaštel Kambelovac

7. srpnja 2012. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta | preuzmi veću rezoluciju slike

Petom regatom u Kaštel Kambelovcu nastavljeno je natjecanje u kupu Dalmacije. Regata je održana po iznimno velikoj sparini i vrućini koja je znatno otežavala posao veslačima.

Veslači ''Jadrana'' osvojili su ukupno četiri prva, četiri druga i dva treća mjesta na regati. Prva mjesta osvojili su juniorski dvojci na pariće u sastavu: Luka Baričević i Željko Batur te Mihovil Maričić i Antun Plenković zatim četverac na pariće mlađih juniora u sastavu: Josip Banović, Filip Pedić, Ivan Kapitanović i Juraj Batelja te dvojac na pariće kadeta B Luka Belošević i Aldo Jelenković.

Druga mjesta osvojili su juniorski dvojac bez kormilara Mihovil Maričić i Antun Plenković u memorijalnoj utrci koja se vesla na spomen na poginulog veslača VK ''Marina Kaštela'' Ivana Jerčića, zatim juniorski samac Luka Baričević, četverac na pariće mlađih juniora u sastavu: Matija Milin, Andreas Vaško, Valentino Stipčević i Robert Ledenko te dvojac na pariće kadeta Nino Aleksić i Luka Perović.

Treća mjesta su osvojili seniorski dvojac na pariće Roko Pekić i Antonio Adžić te dvojac na pariće mlađih juniora Luka Šare i Josip Čerina.

Još su nastupili u samcima kadeta Leon Mikulić koji nije završio utrku prevrnuvši se pedeset metara od cilja uslijed valova u trenutku dok je bio vodeći u utrci te Nikola Grganović koji je utrku u samcima kadeta B završio na petom mjestu.

Bila je ovo pretposljednja regata ovogodišnjeg natjecanja za kup Dalmacije, a veslačima sada slijedi mali odmor od nekoliko tjedana nakon kojega će se krenuti ponovno s pripremama za zadnju regatu kupa u Splitu i nakon toga za najvažniji događaj sezone prvenstvo Hrvatske u Zagrebu krajem rujna.

Fotografije s regate pogledajte ovdje.

 

 

Povezane vijesti

1. Regata kupa Dalmacije - ''Memorijal Zlatko Celent'' - Split

2. Regata kupa Dalmacije - Šibenik

3. Regata kupa Dalmacije - Dubrovnik

4. regata kupa Dalmacije - Makarska

 

Podijeli na Facebook

 


Svjetsko prvenstvo juniora - Plovdiv
Svjetsko prvenstvo seniora do 23 godine - Trakai
Europsko juniorsko prvenstvo - Bled
Međunarodna regata - Bled
4. Regata kupa Dalmacije - Makarska
Finalna kvalifikacijska regata za Olimpijske igre
1. regata Svjetskog kupa - Beograd
Međunarodna juniorska regata - München
Inter city regatta - Zagreb
3. Regata kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
RAZGOVOR Ante Ivić
2. Regata kupa Dalmacije - Šibenik
Otvoreno prvenstvo Zagreba
1. Regata kupa Dalmacije - Split
>>> ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr