> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




CRO EXPRESS U ZADRU
Svjetski prvaci posjetili VK Jadran

20. veljače 2014. Piše: Petar Milin |



Svjetski prvaci i članovi poznatog Cro expressa prilikom kratkog boravka u Zadru nakratko su posjetili Veslački klub Jadran. U Zadar ih je dovela promocija jedinstvenog sportskog događaja.

David Šain, Martin i Valent Sinković bili su gosti prilikom predstavljanja utrke Wings for Life World Run u prostoru crkve sv. Donata. Riječ je o utrci koja će se 4. svibnja, osim u Zadru, održati na još 36 lokacija diljem svijeta.

Veslači su trenutno na pripremama hrvatske izborne vrste u Zatonu kod Šibenika gdje nižu kilometre pred početak veslačke sezone u kojoj će nas sigurno opet oduševljavati sa svojim pobjedama kojima grabe prema konačnom cilju - osvajanju zlata u Riju 2016. Nedostajao je samo Damir Martin koji se oporavlja od ozljede te nije ni doputovao na pripreme s ostalim veslačima. Damir je inače, prije dvije godine, bio gost na regati osmeraca u Jazinama gdje je dijelio medalje najboljim posadama.

Veslače je pozdravio i predsjednik kluba Klaudijo Stipčević, a nije puno trebalo ni za akciju pa je tako pala i partija ''domaćeg sporta'' košarke u klupskoj dvorani, a tko je bio bolji ostaviti ćemo da pogađate sami...

 

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

Daljinska regata - Zagreb
Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
Svjetsko prvenstvo seniora - Chungju
Svjetsko prvenstvo juniora - Trakai
Svjetsko prvenstvo seniora do 23 godine - Linz
3. Regata Svjetskog kupa - Luzern
Međunarodna regata - Račice
5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
58. Međunarodna regata - Bled
Europsko prvenstvo seniora - Sevilla
Europsko prvenstvo juniora - Minsk
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
Međunarodna regata - Essen
Međunarodna juniorska regata Munchen
>>> ARHIVA