Redovna godišnja Skupština

15. svibnja 2012. Piše: Petar Milin |

Redovna godišnja Skupština Veslačkog kluba ''Jadran'' održana je u utorak, 15. svibnja 2012. godine. Uz prisustvo članova kluba, Skupštinu je otvorio predsjednik Izvršnog odbora Klaudijo Stipčević koji je pozdravio nazočne i u kratko iznio izvješće o radu kluba u protekloj 2011. godini.

Naglasio je da su u protekloj godini veslači ''Jadrana'' nastupili na ukupno 14 regata, među kojima i na Svjetskom i Europskom juniorskom prvenstvu, a kao najznačajniji uspjeh označeno je osvajanje brončane medalje na Europskom juniorskom prvenstvu. Na financijskom polju klub je imao manje sredstava na raspolaganju nego li godinu ranije pa je proračun bio manji za oko 20 posto, iz kojeg razloga su odlasci na regate u sezoni 2011. bili nešto rjeđi. No financijska situacija je stabilna i klub posluje bez dugovanja.

Nakon predsjednika riječ je preuzeo predsjednik Nadzornog odbora Gordan Marinović koji je u svom izvješću naglasio da je poslovanje kluba u 2011. godini bilo uredno i da nisu uočene nepravilnosti u radu. Na kraju je skupština prihvatila oba izvješća čime je i završen rad.

 

 


Finalna kvalifikacijska regata za Olimpijske igre
4. Regata kupa Dalmacije - Makarska
Međunarodna juniorska regata - München
Inter city regatta - Zagreb
3. Regata kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
RAZGOVOR Ante Ivić
2. Regata kupa Dalmacije - Šibenik
Otvoreno prvenstvo Zagreba
1. Regata kupa Dalmacije - Split
Sudačko predavanje
Božićni domjenak
Daljinska regata - Zagreb
30. Obljetnica useljenja u novi Veslački dom
>>> ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr