> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




BOŽIĆNI DOMJENAK
Tradicionalno druženje prigodom završetka sezone

20. prosinca 2017. Piše: Petar Milin |




Kao i na kraju svake godine, Veslački klub Jadran organizirao je druženje na Božićnom domjenku povodom kraja još jedne uspješne veslačke sezone.

Bila je to prilika osvrnuti se na proteklu godinu, kako rezultatski, tako i na čitavo djelovanje kluba. Pozdravljajući sve prisutne veslače, njihove roditelje, članove te prijatelje kluba predsjednik Joško Matulić naglasio je, kako je Jadran u protekloj sezoni ostvario najbolje rezultate s najmlađim kategorijama veslača, na čijim rezultatima se računa i u narednim sezonama kad budu u starijim kategorijama, ali i isto tako imao i reprezentativce u uzrastu juniora i seniora. Zaključio je da je rad kluba u protekloj sezoni bio uspješan, kako na sportskom tako i na organizacijskom nivou, zahvaljujući na potpori, prije svega, Gradu Zadru i Sportskoj zajednici Grada Zadra bez čije pomoći bi rad kluba bio teško ostvariv na sadašnjoj razini.

Uz druženje, uručeni su i prigodni pokloni najuspješnijim veslačima u protekloj sezoni, nakon čega je priređena prigodna zakuska. Među nagrađenim veslačima bili su: Luka Pera, Mihovil Bogatić, Grgo Gurlica, Frane Bencun, Margita Andrić, Maris Milin, Mirna Dasović i Ela Žuvanić, a od trenera Marko Dragičević. Prigodne poklone veslačima je predao predsjednik Nadzornog odbora kluba Gordan Marinović.

Sljedeće godine, Veslački klub Jadran obilježiti će 110 godišnjicu osnutka. Biti će to slavljenička sezona koja će se zasigurno obilježiti različitim događajima ali najveći poklon zasigurno će biti i dobri rezultati za koje će se, nadamo se, potruditi njegovi članovi, u čast najstarijeg djelatnog sportskog kluba u Gradu Zadru i jedinog baštinika tradicije organiziranog veslanja u Zadru koja seže u 1885. godinu.

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

6. Regata Kupa Dalmacije - Split
Međunarodna regata - Villach
Svjetsko prvenstvo juniora- Trakai
Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
Međunarodna regata - Bled
Jumbo regata - Zagreb
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
Europsko prvenstvo juniora - Krefeld
Međunarodna juniorska regata - Munchen
Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore
3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
Daljinska regata - Zagreb
Croatia indoor - Rijeka
Otvoreno prvenstvo Zagreba - E6km
Zimske pripreme - Šibenik

>>> ARHIVA