> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




4. REGATA KUPA DALMACIJE - MAKARSKA
Jadranaši solidni podno Biokova

20. svibnja 2017. Piše: Petar Milin |




Četvrta regata Kupa Dalmacije održana je u Makarskoj. Kao i na regati u Dubrovniku veslači Jadrana nastupili su u nešto slabijem sastavu zbog obaveza pojedinih veslača juniora i seniora na međunarodnim natjecanjima kao i školskih obaveza mlađih veslača. Osvojena su tri prva, tri druga i tri treća mjesta na regati što je najskromniji učinak ove sezone na regatama Kupa Dalmacije.

Prva mjesta na regati osvajali su Margita Andrić u samcu kadetkinja, Mihovil Bogatić i Frane Bencun u dvojcu na pariće kadeta te Ela Žuvanić u dvojcu na pariće juniorki zajedno s veslačicom Mornara Andreom Paladom.

Drugi su bili u četvercu na pariće mlađih juniora Dominik Cimera, Ivan Grancarić, Toni Šimurina i Tonči Bezinović, zatim Ela Žuvanić u samcu juniorki te dvojac na pariće mlađih kadeta Jakov Grković i Ivan Mustać.

Treća mjesta osvajali su dvojac na pariće juniora Maroje Andrić i Luka Čurković, samac seniora Andreas Vaško te Grgo Gurlica u samcu kadeta.

Četvrti je bio Stipe Vujević u samcu juniora, Maris Milin u samcu juniorki. Dvojac na pariće mlađih juniora Šimun Janjić i Valentin Špralja bio je peti dok su četverac na pariće mlađih juniora Ivan Validžić, Marko Medin, Karlo Jelić i Duje Žilić bio šesti kao i dvojac na pariće mlađih kadeta u sastavu Bernard Murtić i Đanni Peraić. Lovre Lapčić bio je sedmi u samcu mlađih kadeta.

Sljedeća regata za Kup Dalmacije održati će se u Kaštelima krajem lipnja, a to će ujedno biti i posljednja provjera pred Hrvatsko veslačko prvenstvo za juniore i kadete koje je na rasporedu početkom srpnja u Zagrebu.

Margita Andrić, najbolja u utrci samaca kadetkinja

Frane Bencun i Mihovil Bogatić, najbolji u utrci kadetskih dvojaca na pariće

 

> Foto galerija

 

 

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

Europsko prvenstvo juniora - Krefeld
Međunarodna juniorska regata - Munchen
Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore
3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
Daljinska regata - Zagreb
Croatia indoor - Rijeka
Otvoreno prvenstvo Zagreba - E6km
Zimske pripreme - Šibenik

>>> ARHIVA