> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 
MEĐUNARODNA JUNIORSKA REGATA U MUNCHENU
Ivan Tokić drugi u finalu juniorskih četveraca bez kormilara

7. svibnja 2016. Piše: Petar Milin |
Ivan Tokić nastupio je na međunarodnoj juniorskoj regati u Munchenu zajedno s veslačem splitskog Gusara Mariom Marićem te veslačima pulske Istre Morenom Bošcom i Koradom Peruškom.

Četverac je prvog dana natjecanja osvajanjem drugog mjesta u svojoj eliminacijskoj skupini uspio izboriti finale gdje je čak i prvih 700 metara utrke bio u vodstvu ali je je nakon toga ipak završio na šestom mjestu finalne utrke prvog dana.

Vrlo dobar rezultat četverac je postigao drugog dana natjecanja. Veslalo se u dvije skupine, prema rezultatima prethodnog dana. U svojoj skupini hrvatski je četverac bio odličan drugi, izgubivši od posade Austrijskog veslačkog saveza za devet stotinki sekunde. Ujedno je to vrijeme bilo i drugo najbolje od svih četveraca koji su nastupili drugog dana.

Regata u Munchenu tradicionalno je najjača provjera pred veća juniorska natjecanja pa rezultati četverca ohrabruju pred nadolazeće Europsko juniorsko prvenstvo u njemačkom Krefeldu gdje će svoj nastup imati i ovaj četverac.

Nakon prvog nastupa na Croatia openu početkom travnja pripreme za nastup u Munchenu četverac je odradio u Splitu te na kraju u Zagrebu pred polazak u Munchen.

> Rezultati

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore
3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
Daljinska regata - Zagreb
Croatia indoor - Rijeka
Otvoreno prvenstvo Zagreba - E6km
Zimske pripreme - Šibenik

>>> ARHIVA