Mate Ledenko i Mile Čakarun osvojili Trofej Zadarski

15. siječnja 2012. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta | preuzmi veću rezoluciju slike

U tradicionalnom izboru Zadarskog lista za najbolje sportaše i sportske kolektive u 2011. godini dvojac ''Jadrana'' Mate Ledenko i Mile Čakarun osvojio je najveći broj glasova čitatelja i zaslužio Trofej Zadarski.

Protekle sezone ova dvojica veslača osvojila su brončanu medalju na Europskom juniorskom prvenstvu u četvercu bez kormilara sa veslačima pulske ''Istre'', zatim šesto mjesto na Svjetskom juniorskom prvenstvu, a na prvenstvu Hrvatske osvojili su četiri medalje, tri zlatne u konkurenciji juniora(dvojac, četverac bez i osmerac) i jednu brončanu u konkurenciji seniora u četvercu bez kormilara.

Više o izboru za najboljeg sportaša pročitajte u članku Zadarskog lista.

U izboru novinara, ukupno 53 medijska djelatnika iz Zadarske županije odlučila su izabrati slijedeće za najbolje: Ivan Santini je najbolji sportaš, Marcela Marić najbolja sportašica, posada Jedriličarskog kluba Sv. Krševan, Šime Fantela i Igor Marenić je najbolja momčad, Atletski športski klub Zadar najbolja ekipa, a Maro Marić najveća je sportska nada Zadarske županije u 2011. godini. Poznati su i dobitnici preostalih dviju titula: Zadrani u svijetu i Trofej Zadarski. Tako je Luka Modrić najbolji sportaš iz Zadarske županije koji ne nastupa za zadarski klub, a dvojac Veslačkog kluba Jadran Mate Ledenko i Mile Čakarun osvojio je najviše glasova čitatelja te tako zaslužio Trofej Zadarski.

Nekoliko slika pogledajte u našoj foto galeriji.

 

 


1. Regata kupa Dalmacije - Split
Sudačko predavanje
Božićni domjenak
Daljinska regata - Zagreb
30. Obljetnica useljenja u novi Veslački dom
Veslački maraton Vukovar - Ilok
Prvenstvo Hrvatske za juniore - Zagreb
Foto reportaža - SP Bled
Tradicionalno okupljanje veterana
INTERVJU Između vesala
Svjetsko juniorsko prvenstvo - Eton
>>> ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr