Izborna Skupština - Klaudijo Stipčević novi - stari predsjednik

15. svibnja 2013.| Piše: Petar Milin |

Na redovnoj Izbornoj Skuštini Veslačkog kluba Jadran za novog - starog predsjednika izabran je Klaudijo Stipčević koji je zadobio jednoglasno povjerenje članova Skupštine da i u narednom četverogodišnjem mandatu vodi klub.

Redovna izborna Skuština održana je nakon isteka četverogodišnjeg mandata upravi kluba izabranoj 2009. godine. Skupština je započela radom izborom Radnog predsjedništva u koji su izabrani Bruno Aras, Klaudijo Stipčević i Darija Kraljević, Zapisničara i Verifikacijske komisije.

Slijedilo je izvješće predsjednika Izvršnog odbora o proteklom četverogodišnjem razdoblju u kojem su izdvojeni najveći sportski uspjesi u tom razdoblju među kojima je navedeno: osvajanje brončane medalje na Europskom prvenstvu juniora u četvercu bez kormilara, nastup na tri svjetska juniorska prvenstva, dva seniorska svjetska prvenstva i jednom europskom seniorskom prvenstvu, Olimpijskim igrama mladih u Singapuru, nastupe na prvenstvima Hrvatske, na kojem je osvojeno ukupno 11 naslova prvaka i ukupna pobjeda u kategorijii juniora u 2011. godini. Uz sportski dio navedeni su i uspješna organizacija prve regate u Zadru nakon 17 godina, sanacija krova zgrade Veslačkog doma, sanacija svlačionica, dobivanje koncesije na pomorskom dobru od strane Zadarske Županije na površini koju koristi klub.

U svom izvješću predsjednik se posebno zahvalio najvećem sponzoru kluba Gradu Zadru te ostalim sponzorima. U financijskom smislu klub je stabilno poslovao, najviše zahvaljujući donacijama Grada Zadra, a predsjednik se posebno zahvalio i Narodnom listu na iskazanom razumijevanju prilikom otplate svojih potraživanja.

Izvješće predsjednika prihvaćeno je jednoglasno bez rasprave nakon čega je predsjednik Nadzornog Odbora Gordan Marinović iznio Izvješće o financijskom poslovanju klula u protekloj godini i ustvrdio da je poslovanje kluba bilo u skladu s Zakonom te je Izvješće Nadzornog odbora također prihvaćeno bez rasprave.

Razrješenjem predsjednika, dopredsjednika, tajnika, Izvršnog odbora i Nadzornog odbora počeo je izbor novog vodstva kluba, a jedini predloženi kandidat od strane članova Skupštine bio je Klaudijo Stipčević koji je tako ponovno izabran na poziciju predsjednika kluba.

Nakon njegovog izbora on je predložio sastav novog Izvršnog odbora kojeg je Skupština i prihvatila. Izabrani članovi IO su: Bruno Aras, Tomislav Antišin, Romano Bajlo, Zoran Hrboka, Danijel Kolega, Darija Kraljević, Mato Marlais za dopredsjednika, Joško Matulić, Ivica Pinjatela i Zdenko Zrilić. Novi član Izvršnog odbora je Danijel Kolega umjesto Antonija Buče koji je član Izvršnog odbora Hrvatskog veslačkog saveza.

U Nadzorni odbor izabrani su Gordan Marinović, za predsjednika, Zlatko Marin za dopredsjednika i Vjenceslav Buča, a za tajnicu Darija Kraljević

Kao gost Skupštine nazočila je predsjednica Sportske zajednice Grada Zadra Snježana Jurinić. 



Podijeli na Facebook

 

 


Inter city regatta - Zagreb
Croatia open - Zagreb
3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik
Otvoreno prvenstvo Zagreba
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
Pripreme u Zatonu
Božićni triatlon - Kaštela
>>> ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr