Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Prvenstvo Hrvatske za seniore - Zagreb

15. svibnja 2011. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta |

U Zagrebu je održano prvenstvo Hrvatske za seniore i veterane na kojem su veslači ''Jadrana'' osvojili dvije brončane medalje. 21. ili 68, po redu prvenstvo Hrvatske održano je na Jarunu, a okupilo je sve hrvatske seniore koji su ove godine svoje prvenstvo održali nešto ranije zbog nastupa reprezentativaca na Svjetskom prvenstvu na Bledu krajem kolovoza na kojem će se vaditi vize za OI u Londonu 2012.

Seniori ''Jadrana'' nastupili su u dvije discipline i osvojili dva treća mjesta. U četvercu sa kormilarom nastupili su Branko Begović, Marin Begović, Marin Mašina i Karlo Bilić sa kormilarom Tonijem Crljenkom. Odveslali su u solidnu utrku zauzevši treće mjesto iza, ipak superiornijih posada, pobjedničke posade ''Iktusa'', u kojoj je veslao i svjetski prvak iz četverca na pariće David Šain i drugoplasirane posade ''Mladosti''.

Četverac bez kormilara Mile Čakarun, Mate Ledenko, Ante Antišin i Roko Pekić također je zauzeo treće mjesto što je za ovu mladu posadu zadovoljavajući uspjeh s obzirom da su teško mogli parirati puno jačim posadama pobjednika ''Iktusa'' i ''Gusara''.

Još je nastupio dvojac bez kormilara veterana koji su veslali Branimir Vujević i Petar Milin osvojivši prvo mjesto u kategoriji veterana A. Bila je to prva veteranska utrka našeg najtrofejnijeg veslača Branimira Vujevića koju je uspješno apsolvirao.

Rezultate prvenstva Hrvatske za seniore pogledajte u rubrici rezultati. Ukupni pobjednik prvenstva Hrvatske za seniore je zagrebačka ''Mladost''.

Snimku utrke četverca bez kormilara i uzbudljivi finiš utrke osmeraca pogledajte dolje u kratkom videu.

------------------------------------------

>>>Četverac bez kormilara - seniori



>>>Osmerac seniora - finiš


 

Podijeli na Facebook

 

 

 

 

Sudačko predavanje


Božićni domjenak
Daljinska regata - Zagreb
30. Obljetnica useljenja u novi Veslački dom
Veslački maraton Vukovar - Ilok
Prvenstvo Hrvatske za juniore - Zagreb
Foto reportaža - SP Bled
Tradicionalno okupljanje veterana
INTERVJU Između vesala
Svjetsko juniorsko prvenstvo - Eton
>>> ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr