Sanacija krova

10. rujna 2011. Piše: Petar Milin |

Već godinu dana voda koja prolazi kroz pukotine na krovu stvara veliku štetu na skupim brodovima u hangaru i parketu u dvorani pa su članovi kluba uzeli stvar u svoje ruke i pokušali sanirati najveća oštećenja na krovu prije prvih većih kiša, ne čekajući obećanja o pomoći pri popravku krova koja su dana već odavno.

Problem sa prokišnjavanjem krova stari je problem i proteže se već unazad skoro dvadesetak godina unatoč već nekoliko kompletnih sanacija koje nisu urodile plodom. Od vremena kada je zgrada teško oštećena u Domovinskom ratu izravnim pogodcima nekoliko avionskih raketa došlo je i do velikih problema sa prokišnjavanjem na zgradi koja ima više od 1000 metara četvornih ravnog krova izoliranog ljepenkom, koja nakon nekoliko godina izložena jakom suncu jednostavno ispuca i propusti vodu, koja zatim pronađe put kroz betonsku ploču i stvara ogromnu šteu na brodovima koji su iznimno skupi.

Radove je predvodio sam predsjednik kluba Klaudijo Stipčević, a sudjelovali su još i nezaobilazni barba Buča te Branimir Vujević, Danijel Bajlo i Petar Milin.

Pukotine su nalivene katranom te su najkritičnija mjesta ponovno prekrivena hidroizolaterskom ljepenkom. Rezultate ćemo vidjeti prilikom prve kiše.

 

 

Sudačko predavanje


Božićni domjenak
Daljinska regata - Zagreb
30. Obljetnica useljenja u novi Veslački dom
Veslački maraton Vukovar - Ilok
Prvenstvo Hrvatske za juniore - Zagreb
Foto reportaža - SP Bled
Tradicionalno okupljanje veterana
INTERVJU Između vesala
Svjetsko juniorsko prvenstvo - Eton
>>> ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr