Redovna godišnja Skupština

17. svibnja 2011. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta |

Redovna godišnja Skupština veslačkog kluba ''Jadran'' - Zadar održana je prostorijama kluba. Na Skupštini su iznijeta izvješća predsjednika Izvršnog i nadzornog odbora za proteklu 2010. godinu.

U prisustvu članova Skupštine sjednicu je otvorio predsjednik Izvršnog odbora Klaudijo Stipčević koji je pozdravio prisutne te nakon izbora radnog predsjedništva iznio izvješće o radu Kluba u protekloj 2010. godini. U svom izvješću predsjednik je naglasio da je Klub u protekloj sezoni nastupio na ukupno 17 regata te da su rezultati veslača zadovoljavajući u trenutku kad se klub nalazi na jednoj generacijskoj prekretnici i općenito teškoj situaciji u društvu što sigurno ostavlja trag na rad i rezultate, ali se ne smije uzeti kao opravdanje te se uvijek može bolje.

U financijskom smislu Klub se nalazi u teškoj situaciji pošto je u protekloj godini, a taj se problem nastavlja i u ovoj, financiranje od strane Grada srezano znatno pa se Klub svakodnevno bori za redovno plaćanje svih obaveza što je utjecalo na neodlazak na nekoliko regata.

Od ostalih problema koje rješava Uprava, Klub je suočen sa neriješenim imovinskopravnim odnosima sa vlasništvom terena i neplačanja obaveza prema Klubu. Naglasio je i da se Klub uspio izboriti za dobivanje dviju koncesija na veći dio terena ispred Kluba što daje određenu sigurnost. Od ostalih problema najviše ih je sa prokišnjavanjem krova iznad dvorane i hangara koje poslije svake kiše nanose veliku štetu na imovini.

Problem koji se nameće proteklih nekoliko godina je i sve manji broj upisane djece u Školu veslanja, a istaknuto je da je rad s mladima glavni cilj i razlog postojanja Kluba

Na kraju svog izlaganja predsjednik Stipčević zahvalio se svima na uspješnoj suradnji u protekloj godini čime je završio svoje izvješće.

Nakon njega riječ je preuzeo predsjednik Nadzornog odbora Gordan Marinović koji je iznio financijsko izvješće o poslovanju Kluba u 2010. godini i financisjki plan za 2011. godinu.

Na kraju su oba Izvješća prihvaćena nakon čega je rad Skupštine završio.

 

Podijeli na Facebook

 

Sudačko predavanje


Božićni domjenak
Daljinska regata - Zagreb
30. Obljetnica useljenja u novi Veslački dom
Veslački maraton Vukovar - Ilok
Prvenstvo Hrvatske za juniore - Zagreb
Foto reportaža - SP Bled
Tradicionalno okupljanje veterana
INTERVJU Između vesala
Svjetsko juniorsko prvenstvo - Eton
>>> ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr