> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




UTRKA OSMERACA - NERETVA OPEN - METKOVIĆ
Osmerac Jadrana najbrži na Neretvi

9. kolovoza 2015. Piše: Petar Milin |




U organizaciji Veslačkog kluba Neretvanski Gusar i Veslačkog saveza Dalmacije održana je prva utrka osmeraca na rijeci Neretvi u Metkoviću. Neretva open okupila je deset osmeraca koji su veslali u konkurenciji gradova i veterana. Veslački klub Jadran nastupio je u konkurenciji gradova, a posadu je činila mješovita veteransko - seniorska kombinacija s trojicom aktivnih seniora i petoricom veterana u pristojnom treningu. Na cilj su stigli uvjerljivo prvi ispred posada Vukovara i Dubrovnika.

Osmerac su veslali: Branimir Vujević, Filip Pedić, Marin Begović, Josip Stojčević, Josip Banović, Marko Dragičević, Petar Milin, Bogdan Milin i kormilar Tomislav Bašić.

Na kraju zahvala Veslačkom klubu Neretvanski gusar iz Metkovića na organizaciji i izuzetnom gostoprimstvu, u kome su svi naši veslači uživali, a posebno na foto safariju te ručku s domaćim specijalitetima nakon utrke. Što reći, nego dolazimo i dogodine!

Bila je ovo dobra uvertira za ono što nas očekuje u Zadru 22. kolovoza kada, će po četvrti puta zaredom, biti održan Jadranov veslački dvoboj na kojem se natječu također osmerci ali u dvoboju na 500 metara.

> Rezultati

> Članak SD

Video

 

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

SP seniora do
23 godine - Plovdiv

3. Regata Svjetskog kupa - Luzern
Finale Hrvatskog veslačkog kupa
5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
60. Međunarodna
regata - Bled

Europsko prvenstvo seniora - Poznan
Europsko prvenstvo juniora - Račice
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
1. Regata Svjetskog kupa - Bled
Otvoreno prvenstvo Zagreba
Croatia open
1. Regata Kupa Dalmacije - Split

>>> ARHIVA