> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




3. REGATA MINI KUPA VSD - ZADAR
Kadeti i mlađi juniori ispunili Jazine

11. lipnja 2016. Piše: Petar Milin |




Veslački klub Jadran bio je u subotu 11. lipnja domaćin 3. Regate Mini kupa Veslačkog saveza Dalmacije. Na stazi u uvali Jazine veslali su kadeti i mlađi juniori, a nastupili su klubovi Veslačkog saveza Dalmacije i gosti iz Zagreba te Rame u Bosni i Hercegovini. Duljina staze iznosila je 500 metara, sa startom u početku uvale Jazine i s ciljem na gradskom mostu. U nešto više od tri sata natjecanja održana je 31 utrka u kojima je bilo zanimljivih dvoboja najmlađih veslača, pa i prevrtanja s kupanjem na stazi, što je uobičajeno kod početnika.

Veslači Jadrana osvojili su najviše bodova i pobijedili u ukupnom poretku regate. Prva mjesta osvajali su u samcu mlađih juniora Ivan Grancarić, Luka Čurković, Ela Žuvanić i Maris Milin. U samcu kadeta prvo mjesto osvojio je Toni Šimurina dok su u samcu kadeta B prva mjesta osvajali Grgo Gurlica, Frane Bencun i Mihovil Bogatić. U četvercu GIG kadeta prvi su bili Toni Šimurina, Šimun Janjić, Duje Žilić, Valentin Špralja i kormilar Blaž Čulina. U drugoj skupini četverca GIG još jednu pobjedu osvojili su Stipe Pleslić, Marko Medin, Niko Sulen, Ivan Validžić i kormilar Martin Jurlina. Još su prvi bili u dvojcu na pariće mlađih kadeta Luka Pera i Gabrijel Burčul.

Druga mjesta osvajali su Karlo Kolega u samcu mlađih juniora, Duje Žilić i Šimun Janjić u samcu kadeta A. Mihaela Burčul nije uspjela završiti utrku samcu kadetkinja.

> Galerija

> Više na stranici regate

> Stanje prijava

> Startna lista; pojedinačna

> Rezultati pojedinačni; grupni; poredak po klubovima

> Foto galerija

Pokrovitelji i donatori regate:

 

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
Međunarodna regata - Bled
Jumbova regata - Zagreb
Međunarodna juniorska regata - Munchen
3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik

Croatia open - Zagreb


1. Regata Kupa Dalmacije - Split
Otvoreno prvenstvo Zagreba
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik

>>> ARHIVA