Ministar znanosti, obrazovanja i sporta dr. sc. Željko Jovanović u posjeti Veslačkom klubu Jadran

25. ožujka 2013. Piše: Petar Milin |

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta dr. sc. Željko Jovanović sa suradnicima je u sklopu radnog posjeta Zadru posjetio Veslački klub Jadran. Ministar je prisustvovao na svečanoj sjednici Sveučilišta u Zadru gdje je primio Godišnju nagradu u znak priznanja za uspješnu suradnju Ministarstva i Rektorskog zbora nakon čega je posjetio Strukovnu školu Vice Vlatkovića, jednu od najopremljenijih i najinovativnijih strukovnih škola u Hrvatskoj, a boravak u Zadru završio je posjetom najstarijem djelatnom sportskom društvu u Zadru i prvom osnovanom hrvatskom veslačkom klubu na Jadranskom moru - Veslačkom klubu Jadran.

Ministra Željka Jovanovića i njegove suradnike je u klubu dočekao predsjednik Klaudijo Stipčević koji ga je upoznao s članovima uprave i trenerima te proveo prostorijama kluba upoznavši ga s povijesti i trenutnim radom kluba. Ministar je s zanimanjem pogledao veslačku opremu i brodove nakon čega je u kratkoj izjavi za novinare rekao da mu je drago što je posjetio najstarije djelatno sportsko društvu u Zadru te naglasio da cijeni veslanje kao sveučilišni sport iz kojeg napornim radom izlaze izgrađene i obrazovane osobe.

Druženje je nastavljeno kratkim susretom s članovima uprave Jadrana nakon čega je predsjednik uprave kao mali dar uručio ministru monografiju ''Povijest veslanja u Zadru'' autora Čede Škorića i Drage Marića.

Slike posjete ministra pogledajte u foto galeriji.

> Članak iz Zadarskog lista

> Prilog Vox tv Zadar

Podijeli na Facebook

 

 


Otvoreno prvenstvo Zagreba
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
Pripreme u Zatonu
Božićni triatlon - Kaštela
>>> ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr