> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




VESLAČKI SAVEZ DALMACIJE
U Zadru održana sjednica Vijeća klubova

9. studenoga 2019. Piše: Petar Milin |




U Veslačkom domu u Zadru održana je sjednica Vijeća klubova Veslačkog saveza Dalmacije na kojoj su podnijeta izvješća o radu saveza u protekloj sezoni i dodjeljena priznanja i nagrade za najuspješnije klubove u natjecanju za Kup Dalmacije.

Na početku sjednice prisutne je, u ime Veslačkog kluba Jadran, pozdravio Rino Rados, dopredsjednik Nadzornog odbora Jadrana, nakon čega je predsjednik Veslačkog saveza Dalmacije Juraj Gamulin iznio izvješća o radu saveza u prvih deset mjeseci 2019. godine.

Naglasio je da je veslačka sezona protekla uspješno, održana su sva planirana natjecanja, među kojima i šest regata Kupa Dalmacije te pet regata mini kupa Dalmacije. Posebno je naglasio uspješan nastup klubova Veslačkog saveza Dalmacije na Hrvatskom veslačkom prvenstvu u mlađim kategorijama, od kadeta do juniora, a i nastupe veslača iz dalmatinskih klubova na međunarodnim natjecanjima, Europskom i Svjetskom prvenstvu juniora.

Sva izvješća su prihvaćena jednoglasno od strane delegata klubova, te su dati i prijedlozi za poboljšanje rada saveza u idućoj sezoni.

Nakon završetka proceduralnog dijela sjednice uručene su nagrade i priznanja najuspješnijim klubovima te pojedinim veslačima za postignute rezultate u protekloj sezoni.

Veslački klub Jadran, drugu godinu zaredom, primio je pehar za najviše osvojenih bodova u ukupnom poretku za Kup Dalmacije. Uz ukupnu pobjedu, veslači Jadrana najbolji su bili i u četiri od pet pojedinačnih kategorija, mlađim i starijim kadetima, mlađim juniorima i seniorima.

 

Rino Rados prima nagradu za najuspješniji klub natjecanja za Kup Dalmacije u sezoni 2019.

 

 

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

6. Regata Kupa Dalmacije - Split
Međunarodna regata - Villach
Svjetsko prvenstvo juniora- Trakai
Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
Međunarodna regata - Bled
Jumbo regata - Zagreb
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
Europsko prvenstvo juniora - Krefeld
Međunarodna juniorska regata - Munchen
Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore
3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
Daljinska regata - Zagreb
Croatia indoor - Rijeka
Otvoreno prvenstvo Zagreba - E6km
Zimske pripreme - Šibenik

>>> ARHIVA