> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




3. PRVENSTVO OSNOVNIH ŠKOLA GRADA ZADRA U VESLANJU
Učenici ''ukrstili'' vesla

26. svibanj 2018. Piše: Petar Milin |




Treću godinu za redom održano  je Prvenstvo osnovnih škola Grada Zadra u veslanju. Na regatnoj stazi u Jazinama veslalo se na dionici od 500 metara, od dna uvale Jazine do gradskog mosta, a učenici su se nadmetali u školskim brodovima, Gig četvercima i samcima.

U utrci Gig četveraca najbolja posada bila je ona sastavljena od učenika Osnovnih škola Zadarski otoci i Šimuna Kožičića Benje za koju su veslali Antonio Pavlović, Nikola Tot, Elvis Vrkić i Domagoj Šare s dvije ostvarene pobjede. Drugo mjesto zauzela je posada sastavljena od učenika iz Osnovnih škola Bartul Kašić i Šime Budinića koja je veslala u sastavu Đani Švenjak, Duje Kanjer, Toma Rogić i Lovre Kurtin. Treće mjesto osvojila je posada Osnovne Škole Smiljevac u sastavu Roko Gravić, Marko Prole, Stipe Benković i Luka Stepanec.

Kod učenica nastupile su posade iz Osnovne škole Smiljevac i Šime Budinića, a bolja je bila posada u kojoj su veslale Iva Surać, Valentina Martinović, Sara Lovrić i Lana Barešić, dok je druga bila posada u sastavu Rafaela Burčul, Ivona Čirjak, Lucija Mitrović i Mihaela Kos.

U utrkama samaca 2006. godišta najbrži je bio Đani Švenjak iz Osnovne škole Bartula Kašića, drugi je bio Nikola Tot iz Osnovne škole Zadarski otoci, a treći Lovre Kurtin iz Osnovne škole Šime Budinića.

U utrkama samaca 2005. godišta najbolji je bio Dominik Ferjančić iz Osnovne škole Smiljevac, drugo mjesto osvojio je Toma Rogić iz Osnovne škole Šime Budinića dok je treći bio Paulo Švorinić iz Osnovne škole Smiljevac.

Nastupili su učenici iz šest od osam zadarskih osnovnih škola koje sudjeluju u ovom programu, koji Veslački klub Jadran provodi u suradnji sa Sportskom zajednicom Grada Zadra.

Više o programu pročitajte na poveznici: http://www.vk-jadran.hr/prvenstvo_os_grada_zadra.html

Učenice OŠ Smiljevac

 

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

6. Regata Kupa Dalmacije - Split
Međunarodna regata - Villach
Svjetsko prvenstvo juniora- Trakai
Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
Međunarodna regata - Bled
Jumbo regata - Zagreb
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
Europsko prvenstvo juniora - Krefeld
Međunarodna juniorska regata - Munchen
Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore
3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
Daljinska regata - Zagreb
Croatia indoor - Rijeka
Otvoreno prvenstvo Zagreba - E6km
Zimske pripreme - Šibenik

>>> ARHIVA