> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




BOŽIĆNI DOMJENAK
Proslava završetka uspješne veslačke sezone

19. prosinca 2019. Piše: Petar Milin |




Tradicionalnim Božićnim domjenkom obilježen je završetak još jedne uspješne veslačke sezone za veslače Jadrana. Prisutne je na početku pozdravio predsjednik Jadrana Joško Matulić, koji je zahvalio svima na uloženom trudu u protekloj sezoni te svima koji omogućuju da rad Veslačkog kluba Jadran bude na sadašnjoj razini, a posebno Športskoj zajednici Grada Zadra koja najviše pomaže rad kluba. Istaknuo je i da će uskoro veslači dobiti obnovljenje svlačionice, sanitarne čvorove te obnovljenu terasu, čime će se dobiti još bolji uvjeti za rad, zahvaljujući još jednom Gradu Zadru, koji kontinuirano brine o održavanju Veslačkog doma.

Kao i svake godine, proglašeni su i najuspješniji veslači u protekloj godini. Prigodne poklone primili su prvakinje Hrvatske u četvercu na pariće mlađih juniorki Laura Antičević, Ivana Sladić, Sara Žuvanić i Margita Andrić, zatim prvakinje Hrvatske u dvojcu na pariće kadetkinja Mara Bencun i Lucija Kasap te osvajači medalja na Hrvatskom veslačkom prvenstvu Ela Žuvanić, Iva Karačić, Ivan Validžić, Frane Bencun, Mirna Dasović, Luka Pera, Dominik Ferjančić i Antonio Pavlović.

Bila je to prilika za druženje veslača svih generacija, kako i roditelja sadašnjih veslača te ostalih članova i prijatelja kluba. Posebno su na početku pozdravljeni velikim pljeskom stariji članovi kluba i dugogodišnji članovi uprave, među kojima počasni predsjednik Jadrana Mato Marlais, bivši predsjednik Jadrana Zdravko Fain, te bivši dugogodišnji članovi uprave Jadrana Ivica Pinjatela, dr. Joško Pinjatelja, te legendarni trener Romano Bajlo, koji je nakon dužeg izbivanja zbog zdravstvenih problema prisustvovao jednom događanju u klubu.

Druženje se nastavilo uz prigodnu zakusku.

Kako je bilo pogledajte u foto galeriji.

 

 

 

 

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

6. Regata Kupa Dalmacije - Split
Međunarodna regata - Villach
Svjetsko prvenstvo juniora- Trakai
Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
Međunarodna regata - Bled
Jumbo regata - Zagreb
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
Europsko prvenstvo juniora - Krefeld
Međunarodna juniorska regata - Munchen
Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore
3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
Daljinska regata - Zagreb
Croatia indoor - Rijeka
Otvoreno prvenstvo Zagreba - E6km
Zimske pripreme - Šibenik

>>> ARHIVA