> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 
SVJETSKO PRVENSTVO SENIORA DO 23 GODINE - POZNAN
Leon Mikulić nastupio u četvercu bez kormilara

29. srpnja 2018. Piše: Petar Milin |
U poljskom Poznanu održano je Svjetsko prvenstvo seniora do 23 godine. U četvercu bez kormilara nastupio je veslač Jadrana Leon Mikulić zajedno s trenerom Branimirom Vujevićem te kolegama veslačima Franom Filipom Garmom iz šibenske Krke, Ivanom Antom Grgićem iz osječkog Iktusa te Filipom Jurinom iz zagrebačke Mladosti.

Naša posada na kraju je zauzela prvo mjesto u finalu C odnosno trinaesto ukupno. U prvoj utrci eliminacija četverac je zauzeo četvrto mjesto pa su prolazak u polufinale morali potražiti preko repasaža, gdje su zauzeli peto mjesto, što nažalost, nije bilo dovoljno za daljnji tijek natjecanja koji vodi prema finalu.

Prema riječima trenera Vujevića, očekivanja su bila prolazak među dvanaest najboljih posada što bi bilo zadovoljavajuće za ovu mladu posadu u kojoj polovicu broda čine prošlogodišnji juniori. Prva utrka odrađena je najlošije, dok su druge dvije bile dosta kvalitetnije sa manjim zaostakom za vodećim posadama. Ova posada ima potencijala, samo treba strpljenja i kvalitetnog rada što će na kraju dati i rezultate, zaključio je trener Vujević.

> Rezultate potražite na www.worldrowing.com

> Nastupi veslača Jadrana na SP U23

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

6. Regata Kupa Dalmacije - Split
Međunarodna regata - Villach
Svjetsko prvenstvo juniora- Trakai
Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
Daljinska regata - Zagreb
Croatia indoor - Rijeka
Otvoreno prvenstvo Zagreba - E6km
Zimske pripreme - Šibenik

>>> ARHIVA