> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




6. REGATA KUPA DALMACIJE - MEMORIJAL PERICA VLAŠIĆ - SPLIT
Jadran ukupni pobjednik natjecanja za Kup Dalmacije!

15. rujna 2018. Piše: Petar Milin |




Veslački klub Jadran ukupni je pobjednik ovogodišnjeg natjecanja za Kup Dalmacije. Na zadnjoj regati, održanoj u Splitu, Jadranaši su još jednom uvjerljivom pobjedom potvrdili ukupnu pobjedu i tako nakon petnaest sezona ponovno osvojili ovaj trofej.

Od ukupno šest održanih regata, Jadranaši su tako bili najbolji na pet, s izuzetkom regate u Dubrovniku, gdje nisu nastupili u punom sastavu te su bili drugi.

Na regati u Splitu osvojeno je ukupno osam prvih mjesta, šest drugih i šest trećih mjesta. Pobjede su na regati u Splitu ostvarili dvojac na pariće seniora u sastavu Leon Mikulić i Andreas Vaško, u samcu juniorki Ela Žuvanić, u samcu mlađih juniora Luka Pera, dvojac na pariće mlađih juniora Ivan Validžić i Frane Bencun, dvojac na pariće mlađih juniorki Elizabeta Stipanov i Natali Pera, dvojac na pariće kadetkinja u sastavu Ivana Sladić i Sara Žuvanić, dvojac na pariće mlađih kadeta Antonio Pavlović i Dominik Ferjančić te četverac Gig kadeta u sastavu Adrian Lazanja, Bono Bralić, Filip Mijić, Ante Dukić i kormilar David Bašić.

Druga mjesta su osvajali Leon Mikulić u samcu seniora, četverac bez kormilara seniora u sastavu Stipe Vujević, Dominik Cimera, Andreas Vaško i Tonči Bezinović, u samcu seniorki Ela Žuvanić, u dvojcu na pariće kadeta Petar Miloš i Ivan Mustać, u samcu kadeta Jakov Grković, te samcu kadetkinja Iva Zorić.

Treći su bili u samcu juniorki i seniorki Maris Milin, u samcu mlađih juniorki Laura Antičević, u samcu kadeta Bernard Murtić, u samcu mlađih kadetkinja Mara Bencun kao i David Bašić u istom uzrastu i disciplini.

Peto mjesto u samcu mlađih juniora zauzeo je Grgo Gurlica.

Uz veslače su u Splitu bili treneri Branimir Vujević, Marko Dragičević i Petar Milin. Nakon povratka u Zadar, veslačima je u Veslačkom domu na Branimirovoj obali priređena mala zakuska te druženje koje su organizirali članovi uprave kluba.

Regatom u Splitu završena je ovogodišnja sezona Kupa Dalmacije, a veslače Jadrana još čeka nastup na finalu Hrvatskog veslačkog kupa u koje će se održati 22. rujna u Pagu.

> Foto galerija

Dvojac na pariće seniora - Leon Mikulić i Andreas Vaško

Samac mlađih juniora Luka Pera

Samac juniorki - Ela Žuvanić

Dvojac na pariće kadetkinja - Sara Žuvanić i Ivana Sladić

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

6. Regata Kupa Dalmacije - Split
Međunarodna regata - Villach
Svjetsko prvenstvo juniora- Trakai
Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
Međunarodna regata - Bled
Jumbo regata - Zagreb
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
Europsko prvenstvo juniora - Krefeld
Međunarodna juniorska regata - Munchen
Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore
3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
Daljinska regata - Zagreb
Croatia indoor - Rijeka
Otvoreno prvenstvo Zagreba - E6km
Zimske pripreme - Šibenik

>>> ARHIVA