> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 
PRVENSTVO OSNOVNIH ŠKOLA GRADA ZADRA U VESLANJU
Osnovnoškolci klupe zamijenili veslom

26. svibnja 2018. Piše: Petar Milin |
Drugu godinu za redom Veslački klub Jadran organizirao je natjecanje zadarskih osnovnih škola u veslanju. Učenici su se natjecali u GIG četvercima te u samcima na stazi duljine 500 metara od dna uvale Jazine do gradskog mosta.

U muškoj konkurenciji najbolji su bili učenici Osnovne škole Smiljevac koji su ostvarili dvije pobjede. Posadu su činili Andrija Masnić, Filip Mijić, Dominik Ferjančić i Bernard Murtić. Drugo mjesto zauzela je OŠ Petar Preradović za koju su veslali Adrijan Lazanja, Bono Bralić, Ante Dukić i Damjan Buvari. Treća je bila posada OŠ Šime Budinić u čijem četvrcu su veslali Benjamin Burmeta, Marko Paleka, Luka Đžepina i Toma Rogić.

Kod učenica najbolje u finalu bila je kombinirana posada osnovnih škola  Šime Budinića, Zadarskoh otoka i Krune Krstića ispred OŠ Smiljevac. Pobjedničku posadu činile su Sara Žuvanić, Natali Pera, Mara Bencun i Matea Perinović. Za OŠ Smiljevac veslale su Ivana Sladić, Elizabeta Stipanov, Iva Zorić i Iva Vujević.

U natjecanju samaca 2004. godišta najbolji je bio Lovre Lapčić iz OŠ Bartula Kašića ispred Đanija Peričića iz iste škole. Treće mjesto zauzeo je Petar Miloš iz OŠ Šimuna Kožičića Benje.

Kod 2005.  godišta najbolji je u finalu bio Antonio Pavlović iz OŠ Smiljevac ispred Davida Bašića iz OŠ Šimuna Kožičića Benje. Prvenstvo osnovnih škola Grada Zadra organizira Veslački klub Jadran u suradnji sa Sportskom zajednicom Grada Zadra te potporom svih uključenih osnovnih škola na području Grada Zadra.

> Foto galerija

Pobjednici u kategoriji učenika, OŠ Smiljevac: Andrija Masnić, Filip Mijić, Dominik Ferjančić i Bernard Murtić

Najbolje kod učenica, kombinirana posada osnovnih škola  Šime Budinića, Zadarskoh otoka i Krune Krstića ispred OŠ Smiljevac. Pobjedničku posadu činile su Sara Žuvanić, Natali Pera, Mara Bencun i Matea Perinović.

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

6. Regata Kupa Dalmacije - Split
Međunarodna regata - Villach
Svjetsko prvenstvo juniora- Trakai
Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
Međunarodna regata - Bled
Jumbo regata - Zagreb
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
Europsko prvenstvo juniora - Krefeld
Međunarodna juniorska regata - Munchen
Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore
3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
Daljinska regata - Zagreb
Croatia indoor - Rijeka
Otvoreno prvenstvo Zagreba - E6km
Zimske pripreme - Šibenik

>>> ARHIVA