> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




NATJECANJE NA ERGOMETRIMA POVODOM DANA GRADA ZADRA
Prezentacija veslanja na zadarskom Forumu

17. studenoga 2018. Piše: Petar Milin |




Zadarskim Forumom ponovno su brujali ergometri. Povodom obilježavanja Dana Grada Zadra, kao i svake godine, Veslački klub Jadran obilježio je taj dan organizacijom klupskog natjecanja na veslačkom simulatoru ili ergometru. Drugi puta zaredom natjecanje je održano u prekrasnom ambijentu rimskog Foruma u Zadru.

Uz goste iz Veslačkog kluba Trešnjevka iz Zagreba nastupili su veslači Jadrana u kategorijama kadeta, mlađih juniora, juniora i seniora.

Održano je ukupno pet utrka, a natjecanje je započelo natjecanjem mlađih kadeta na dionici od 500 metara na kojem je najbolje vrijeme ostvario Đani Švenjak ispred Lovre Kurtina i Stipe Benkovića. U istoj kategoriji kod veslačica najbrža je bila Lana Barešić.

Kod starijih kadeta na dionici od 1000 metara najbrži je bio Dominik Ferjančić ispred Antonija Pavlovića i Tome Rogića, a kod veslačica najbrža je bila Lucija Kasap.

U kategoriji mlađih juniora na 2000 metara Mihovil Bogatić bio je za malo brži od Luke Pere dok je treće vrijeme izveslao Bernard Murtić. Laura Antičević bila je najbrža kod mlađih juniorki ispred Margite Andrić i Ivane Sladić.

Tonči Bezinović najbrže je izveslao 2000 metara kod juniora, a drugi je bio Ivan Validžić dok je treće vrijeme imao Dominik Šango.

Leon Mikulić zauzeo je prvo mjesto kod seniora ispred Andreasa Vaška te Karla Bilića iz VK Trešnjevka iz Zagreba. Kod seniorki najbrža je bila Iva Karačić ispred Maris Milin.

> Foto galerija

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

6. Regata Kupa Dalmacije - Split
Međunarodna regata - Villach
Svjetsko prvenstvo juniora- Trakai
Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
Međunarodna regata - Bled
Jumbo regata - Zagreb
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
Europsko prvenstvo juniora - Krefeld
Međunarodna juniorska regata - Munchen
Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore
3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
Daljinska regata - Zagreb
Croatia indoor - Rijeka
Otvoreno prvenstvo Zagreba - E6km
Zimske pripreme - Šibenik

>>> ARHIVA