> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




3. REGATA MINI KUPA VSD
Najmlađi veslači u Jazinama

13. lipnja 2015. Piše: Petar Milin |




Najmlađi dalmatinski veslači odmjerili su snage u uvali Jazine na trećoj regati Mini kupa Veslačkog saveza Dalmacije. Na regatnoj stazi duljine 500 metara veslalo se dvobojskim sustavom u disciplinama samaca, dvojaca na pariće i gigova.

Nastupili će veslači iz devet dalmatinskih klubova u kategorijama kadeta B, kadeta A te mlađih juniora, a održane su ukupno 24 utrke. Regata je bila vrlo uspješna za veslače Jadrana pa je tako osvojena pobjeda u svim kategorijama i ukupna pobjeda na regati. Osvojeno je jedanaest prvih mjesta, dva druga i jedno treće.

Prva mjesta osvajali su u samcu kadeta A Ivan Grancarić, Tonči Bezinović i Karlo Jelić, zatim u samcu kadeta B Ivan Validžić te u samcu mlađih juniora Kristian Nenadović i Karlo Kolega. Petra Veić bila je najbolja u samcu kadetkinja. Isto tako u dvojcu na pariće kadeta B Toni Šimurina i Šimun Janjić te Marko Medin i Stipe Pleslić bili su najbolji. U samcima mlađih juniorki Rina Marcelić i Ela Žuvanić najbolje u svojim skupinama.

Drugi su bili Maris Milin u samcu mlađih juniorki te četverac GIG kadeta u sastavu Ivan Grancarić, Tonči Bezinović, Lovre Lonić i Karlo Jelić s kormilarom Filipom Banovićem. Treće mjesto osvojila je druga posada četverca GIG kadeta u sastavu Dominik Cimera, Tomislav Bašić, Damien Čakarun i Mislav Artić.

Nakon regate održana je u klupskim prostorijama Veslačkog kluba Jadran sjednica Vijeća klubova Veslačkog saveza Dalmacije na kojoj je statut udruge usklađen s novim Zakonom o udrugama.

> foto galerija

> više informacija

Video utrka


 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

Europsko prvenstvo seniora - Poznan
Europsko prvenstvo juniora - Račice
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
1. Regata Svjetskog kupa - Bled
Otvoreno prvenstvo Zagreba
Croatia open
1. Regata Kupa Dalmacije - Split

>>> ARHIVA