> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove


USPJEŠNO PROVEDENA CROWDFUNDING KAMPANJA
U flotu Jadrana stigla dva nova regatna samca!

20. studenoga 2021. Piše: Petar Milin |

Nakon nešto više od tri mjeseca trajanja, akcija prikupljanja sredstava za kupnju dva nova regatna skifa ostvarila je svoj cilj!

Skifovi su stigli u Zadar i spremni su za uporabu!

U crowdfunding akciji do sada je prikupljeno oko 120 000 kuna donacijama građana i tvrtki na čemu svima najljepše zahvaljujemo u ime veslačica i veslača te Uprave Veslačkog kluba Jadran Zadar.

Veslačice i veslači će svojim trudom i rezultatima zasigurno opravdati povjerenje donatora!

Popis donatora biti će objavljen uskoro, a svi koji to žele pomoći mogu i dalje uplatiti svoj doprinos do kraja studenoga, jer će višak prikupljenih sredstava biti upotrebljen za kupovinu vesala.

 

>>> O AKCIJI

CROWDFUNDING - VK JADRAN ZADAR

Kampanja za kupnju dva veslačka čamca tipa samac

Zadar, 12.8.2021.

Veslanje je zadarska tradicija koja je iznjedrila 18 olimpijaca i dvije olimpijske medalje, a Veslački klub Jadran danas je jedini baštinik tradicije organiziranog veslačkog sporta u Gradu Zadru, koja seže u 1885. godinu. Osnovan je 20. rujna 1908. godine te je najstarije djelatno sportsko društvo u Gradu Zadru i prvi osnovani hrvatski veslački klub na Jadranskom moru. Svoje korijene vuče iz veslačkog odjela Hrvatskog Sokola u Zadru osnovanog 1885. godine.

Veslački klub Jadran danas je jedan od najtrofejnijih zadarskih sportskih klubova koji u svojoj trofejnoj dvorani ima odličja sa svih važnijih međunarodnih natjecanja od Olimpijskih igara, Svjetskih prvenstava seniora i juniora, Europskih prvenstva juniora, Mediteranskih igara do nebrojeno puno domaćih naslova prvaka države u svim kategorijama i disciplinama.

Osim što je jedan od najtrofejnijih zadarskih sportskih  klubova, Veslački klub Jadran Zadar okuplja mladež i stvara od njih u svakom pogledu zdrave ličnosti. Klub trenutno broji više od 100 veslačica i veslača, što natjecatelja te polaznika klupske Škole veslanja.

Vodstvo Kluba kontinuirano radi na tome kako bi se našim članovima, koji redovno i marljivo treniraju, osigurali što bolji uvjeti, ali natjecateljski čamci, vesla i druga nužna oprema su izuzetno skupi te Klub nije u mogućnosti osigurati vlastita sredstva za nabavu novih čamaca. Posljednji novi čamac kupljen je prije sedam godina.

Kako u klubu zadnjih godina trenira veći broj veslačica i mladih veslača, koji postižu zavidne rezultate na nacionalnom nivom, a sve to u neprikladnim čamcima, nužna im je prikladna oprema kako bi i dalje mogli nastaviti sa razvojem, posebice ženskog veslanja koje je u zadnjih šest sezona, od kada je ponovno pokrenut program ženskog veslanja, osvojilo 18 odličja na Hrvatskim veslačkim prvenstvima.

Cilj ove crowdfunding kampanje je prikupljanje sredstava za kupnju dvaju novih veslačkih čamaca tipa samac u iznosu od 160 000 kuna.

Pomognite nam stoga da ostvarimo svoj cilj i kako bi našim mladim veslačicama i veslačima osigurali što bolje uvjete za treninge i natjecanja.

Svaka pomoć, bilo to 10 ili 1000 ili više kuna, čak i samo dijeljenje našeg poziva ukoliko niste u mogućnosti financijski pomoći, nama će značiti da smo bliže cilju.

 

Podržite nas uplatom na IBAN račun Veslačkog kluba Jadran Zadar:

HR0425000091101025454
Model: 00
Poziv na broj: 1908
Opis plaćanja: Donacija za kupnju čamaca

Za donacije iz inozemstva:

IBAN HR0425000091101025454

SWIFT adresa / BIC Addiko Bank d.d. Zagreb: HAABHR22

Uplatu možete izvršiti i skeniranjem QR koda na vašim mobilnim uređajima u kojem slučaju je onda potrebno upisati samo iznos donacije.



Sa svim pravnim osobama donatorima sklopiti će se donatorski ugovor.

Ciljani iznos: 160 000 kuna

Kampanja traje do 15.11.2021.

Za sve informacije možete se obratiti na e-mail:jadranzadar1908@gmail.com

Hvala svima unaprijed!

Veslački klub Jadran Zadar

 

CROWDFUNDING
Campaign to buy two single rowing boats

The goal of this crowdfunding campaign is to raise funds for the purchase of two new single-row rowing boats in the amount of HRK 160,000.

Therefore, help us to achieve our goal and to provide our young rowers with the best possible conditions for training and competitions.

Any help, be it 10 or 1000 or more kuna, even just sharing our call if you are not able to help financially, will mean that we are closer to the goal.

Support us by payment to the IBAN account of the Rowing Club Jadran Zadar:

For donations from abroad:

IBAN HR0425000091101025454
SWIFT address / BIC Addiko Bank d.d. Zagreb: HAABHR22