> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




NOVI VESLAČKI KLUB NA OTOKU PAŠMANU
Jadran darovao dvojac na pariće VK Ugrinić

15. ožujka 2014. Piše: Petar Milin | Foto: Danijel Kolega




Veslački klub Jadran pridonio je kroz mali korak pokretanju veslačkog sporta na otoku Pašmanu donacijom dvojca na pariće novoosnovanom Veslačkom klub Ugrinić iz istoimenog mjesta u općini Tkon.

Delegacija predvođena predsjednikom Jadrana Klaudijom Stipčevićem i članom Uprave Danijelom Kolegom uručila je predsjedniku Veslačkog kluba Ugrinić, Nikoli Ugriniću, dvojac na pariće zajedno s pripadajućom opremom i četiri vesla.

Inicijativa za osnivanje veslačkog kluba na otoku Pašmanu krenula je još prije dvije godine, a započeo ju je sadašnji načelnik općine Tkon Goran Mušćet koji je tako htio animirati djecu s otoka za bavljenjem sportom. Njegovim entuzijazmom i upornošću ideja se i ostvarila pa je Jadran za početak pomogao i ljetnom obukom mladih veslača iz Tkona da bi se kasnije uključila i zagrebačka Mladost donacijom jednog samca i također pomoći u obuci veslača tijekom ljeta.

Predsjednik VK Ugrinić Nikola Ugrinić i načelnik općine Tkon Goran Mušćet zahvalili su se na donaciji, a predsjednik Jadrana Klaudijo Stipčević obećao je i da u budućnosti mogu očekivati potporu u razvoju veslanja na otoku Pašmanu.

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

1. Regata Kupa Dalmacije - Split
>>> ARHIVA