Božićni domijenak

21. prosinca 2009. Piše: Petar Milin

Kao i svake godine pred Božić, održan je domijenak za sve članove i veslače kluba, a nagrađeni su i najbolji veslači iz protekle sezone.

Ovaj već tradicionalni božićni domijenak okupio je sve, osim nekoliko opravdano odsutnih aktivnih veslača, kao i veliki broj bivših veslača i ostalih članova kluba koje je na početku pozdravio predsjednik VK ''Jadran'' Klaudio Stipčević čestitavši im na rezultatima i zalaganju u protekloj sezoni te poželjevši puno uspjeha i u novoj sezoni.

Predsjednik kluba uručio je i prigodne poklone ovogodišnjim prvacima Hrvatske, a ove godine ih je četrnaest, kao i njihovim trenerima Romanu Bajlu i Danijelu Bajlu.

Nagrade su zaslužili kod juniora: Marin Mašina, Karlo Bilić, Marko Đurica, Josip Jurjević i kormilar Kristian Zelić, a kod mlađih juniora: Mate Ledenko, Roko Pekić, Antonio Adžić, Mile Čakarun, Ivan Crljenko, Ante Antišin, Vito Žuvanić, Josip Pavić i kormilar Marko Jakušić.

Druženje veslača nastavljeno je uz malu zakusku kojom je klub počastio svoje članove sa bakalarom.

Slike pogledajte u foto galeriji.

 

Povezane vijesti

Pregled sezone 2009.

 

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr