Pripreme juniora u Telašćici na Dugom otoku

03. travnja 2010. Piše: Petar Milin Foto: www.telascica.hr | preuzmi pdf format teksta

Juniori ''Jadrana'' proveli su nekoliko dana zajedno na pripremama u Parku prirode ''Telašćica'' na Dugom otoku. Prekrasno okruženje u nedirnutoj prirodi uvale Telašćica, kao i čitavog Dugog otoka, kojeg neki još nazivaju i ''Rajem na zemlji'', pružilo je idealne uvjete za rad našim mladim veslačima koji su po prvi puta u svojoj veslačkoj karijeri osjetili kako to izgleda biti na pripremama.

Inaće, da podsjetimo, za one koji ne znaju, Telašćica je prije petnaestak godina bila i središte u kojem je svoje pripreme nekoliko godina zaredom odrađivala i hrvatska seniorska reprezentacija prije nego li se udomaćila u Zatonu kod Šibenika.

Na pripremama u Telašćici sudjelovalo je sedam juniora: Mate Ledenko, Mile Čakarun, Roko Pekić, Ante Antišin, Josip Jurjević, Antonio Adžić i Vito Žuvanić sa svojim trenerom Danijelom Bajlom. Veslače je poslužilo gotovo idealno vrijeme, pa je sav program priprema uspješno obavljen.

Veslački klub ''Jadran'' zahvaljuje se općini Sali i njezinom načelniku gosp. Zoranu Moroviću na pomoći pruženoj prilikom organizacije ovih priprema, a nadamo se da će se ova uspješna suradnja nastaviti i sljedeće godine.

Nekoliko slika sa Dugog otoka pogledajte u foto galeriji.

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr