Međunarodna regata - Szeged

2. svibnja 2010. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta

Na međunarodnoj regati koja se održala u mađarskom Szegedu nastupili su juniorski veslači ''Jadrana'' Roko Pekić i Ante Antišin.

Ova regata poslužila je kao još jedna provjera juniorskih veslača koji kandidiraju za sastav juniorske izborne vrste. Nakon Piediluca, gdje su nastupili Mate Ledenko i Mile Čakarun, ove godine uvjerljivo najbrži juniorski dvojac u Hrvatskoj, ovaj puta je na redu bio naš drugi juniorski dvojac Roko Pekić i Ante Antišin, koji je na regati nastupio u dvojcu bez kormilara prvog dana i sa veslačima ''Istre'' iz Pule u četvercu bez kormilara drugog dana regate.

Prvog dana natjecanja na rasporedu su bile kvalifikacije dvojaca bez kormilara, koje je su Roko Pekić i Ante Antišin uspješno prošli zauzevši treće mjesto i plasiravši se u finale gdje su zauzeli šesto mjesto u utrci po jakom kontra vjetru gdje se nisu baš najbolje snašli.

U četvercu bez kormilara, drugog dana regate, ovaj puta sa veslačima ''Istre'' Mariom Jelčićem, i Brunom Dušićem uspjeli su ponovno ući u finale osvajanjem drugog mjesta u svojoj kvalifikacijskoj skupini, a u finalu su zauzeli četvrto mjesto.

Rezultati regate su u rubrici rezultati.

Slike sa regate pogledajte na ovom linku.

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr