Redovna godišnja Skupština VK ''Jadran''

18. svibnja 2010. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta

Održana je redovna godišnja Skupština Veslačkog kluba ''Jadran'' na kojoj su izložena izvješća o radu u protekloj 2009. godini.

Skupštinu je otvorio predsjednik ''Jadrana'' Klaudio Stipčević koji je pozdravio sve prisutne i predložio izbor radnog predsjedništva i verifikacijske komisije za ovjeru zapisnika. U kratkom izlaganju predsjednik je iznio izvještaj o radu Kluba u protekloj 2009. godini u kojem je nabrojio sve važnije sportske uspjehe u sezoni 2009. te naglasio da se nada nada da će u ovoj sezoni rezultati biti nešto bolji. Iznio je još jednu činjenicu, a ta je problem sve manjeg upisa djece u Školu veslanja, ne samo ove nego li proteklih nekoliko godina, što je zabrinjavajuće. U svom izvješću predsjednik je još naglasio da ''Jadran'' u financijskom smislu, u ovim teškim vremenima recesije, iako teško, posluje pozitivno i da su sve obveze Kluba podmirene. Članovi Skupštine su prihvatili izvješće predsjednika Kluba.

Nakon svoga izlaganja, predsjednik je dao riječ predsjedniku Nadzornog odbora Gordanu Marinoviću koji je iznio izvješće o financijskom poslovanju u protekloj 2009. godini koje je na kraju prihvaćeno od strane članova Skupštine čime je rad Skupštine okončan.

Po završetku rada priređena je mala zakuska.

 

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr