Čestitka sa ''Al-Dafne''

29. prosinca 2010. Piše: Petar Milin | Foto: marinetraffic.com

U mnoštvu božićnih i novogodišnjih čestitki, koje su stigle na klupsku poštansku i e-mail adresu ovih dana, izdvojio sam jednu e-mail čestitku sa 354 metra dugačkog LNG tankera ''Al-Dafna'' . Šalje je naš bivši veslač, a sada veteran, Bogdan Milin koji je zapovjednik ovog ogromnog i sofisticiranog broda koji prevozi ukapljeni prirodni plin(LNG).

Naši bivši veslači uspješno ''brode'' i nakon veslačke karijere, a ovo je samo jedan od mnogih odličnih primjera mlađim klupskim veslačima da se uz učenje, koje je uvijek na prvom mjestu i naporan trening, kroz veslanje stjeću takve navike da velika većina veslača uvijek iziđe na pravi put u kasnijem životu.

Za mlađe veslače koji neznaju spomenuti ću da je kao veslač, a prije toga i kormilar bio višestruki prvak Hrvatske i Jugoslavije u četvercu sa kormilarom mlađih juniora i juniora te osmercu juniora, a kao kormilar je nastupio i na svjetskom prvenstvu juniora u švedskom Jönköpingu 1984. gdje je kormilareći posadi četverca sa kormilarom Branko Fain, Nikica Kukolj, Predrag Grozdanić i Jugo Troskot osvojio šesto mjesto. Njegov brat Svetko Milin, također pomorski časnik, bio je isto tako vrlo uspješan veslač ''Jadrana'' koji je ukupno čak pet puta bio prvak Hrvatske i Jugoslavije u samcu juniora te prvak Jugoslavije u samcu lakih seniora i sigurno jedan od najboljih klupskih skifista u povijesti.

>>> Čestitka svim veslačima ''Jadrana''

*******************************************************

Vama, Vasim obiteljima i najdrazima,
Sretan i blagosovljen Bozic te puno zdravlja, srice i uspjeha u novoj 2011
godini od srca zeli

Boro s obitelji.

Thanks & Best Regards
Boro

Master "Al Dafna"
Capt. Bogdan Milin

*******************************************************

 

Podijeli na Facebook

 

>>> ARHIVA VIJESTI

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr