Božićni domijenak

21. prosinca 2010. Piše: Petar Milin

Tradicionalnim Božićnim domijenkom u prostorijama kluba proslavljen je kraj veslačke sezone te su nagrađeni najuspješniji veslači iz protekle sezone.

Uz veslače i njihove roditelje domijenak je okupio veliki broj članova i prijatelja kluba. Na početku je predsjednik ''Jadrana'' Klaudijo Stipčević pozdravio sve prisutne te zahvalivši svima na potpori koju su pružili u protekloj sezoni, a posebno Gradu Zadru i Marini Dalmacija sa čijom je pomoći klub ove sezone lakše prebrodio teške uvjete u kojima se nalazimo. Uz to je i poželio svima sretan Božić i Novu godinu, a veslačima puno uspjeha u sljedećoj sezoni. Potom je trener Romano Bajlo najuspješnijim veslačima odnosno ovogodišnjim prvacima Hrvatske dodijelio skromne nagrade u znak pažnje za njihov trud protekle sezone.

Nagrade su zaslužili: Mile Čakarun, Mate Ledenko, Ante Antišin, Vito Žuvanić, Toni Jelenković, Antun Plenković, Luka Baričević, Marko Perić, Mihovil Maričić, Toma Čepinac, Željko Batur, Mateo Tolić i Toni Crljenko.

Druženje je nastavljeno u ugodnoj atmosferi uz pjesmu te jelo i piće.

Slike pogledajte u foto galeriji.

 

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr