Zimske pripreme u Zatonu

13. prosinca 2009. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta

Šestorica naših seniora sudjelovala su na zimskim pripremama koje su se održale u stalnoj bazi hrvatskih veslača u Zatonu kod Šibenika.

Na pripremama u Zatonu sudjelovali su: Josip Stojčević i Marin Begović, Branimir Vujević i Toni Bilan te Branko Begović i Vanja Bušić zajedno sa njihovim trenerom Romanom Bajlom. Naši veslači veslali su u dvojcima bez kormilara zajedno sa ostalim veslačima koji konkuriraju za sastav hrvatske izborne vrste, a odrađeno je i testiranje na ergometru na 8000 metara. Rezultate testiranja pogledajte ovdje.

Pripreme su trajale desetak dana, a veslače je poslužilo i vrijeme, pa je broj treninga na vodi iskorišten maksimalno, uz par prekida zbog jake bure.

U sklopu priprema u Zatonu održan je trenerski seminar na kojem su sudjelovali i naši treneri, a predavanja su držali izbornik Krešimir Ižaković te njegovi pomoćnici Nikola Bralić i Igor Čulin.

Veslačima slijedi povratak i nastavak rada po svojim klubovima do novih priprema na vodi koje će se održati u Zatonu krajem veljače.

 

 

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr