Međunarodna regata - Villach

13. rujna 2009. Piše: Petar Milin Foto: Danijel Kolega | preuzmi pdf format teksta

Nakon ljetne stanke za mlađe veslače, mlađi juniori i juniori nastupili su na tradicionalnoj 48. međunarodnoj regati u austrijskom Villachu. Ova regata, na koju naš klub tradicionalno odlazi već godinama, obilježava i kraj sezone za mlađe kategorije veslača.

Nastupilo je ukupno 17 veslača, raspoređenih u pet posada. Prvog dana natjecanja prvo mjesto osvojili su osmerac mlađih juniora, koji je i ovogodišnji prvak Hrvatske, u sastavu: Mate Ledenko, Mile Čakarun, Antonio Adžić, Ante Antišin, Ivan Crljenko, Josip Pavić, Ivan Bezinović, Vito Žuvanić i kormilar Marko Jakušič te u svojoj skupini u samcu Marin Mašina. Četvrta mjesta osvojili su četverac na pariće mlađih juniora u sastavu: Ivan Zubčić, Marko Perić, Željko Batur i Antun Plenković te dvojac na pariće juniora Marko Đurica i Marin Mašina, a sedmo mjesto je zauzeo dvojac bez kormilara juniora Ivan Lulić i Josip Jurjević.

Drugog dana još jednu pobjedu u finalu osvojio je osmerac mlađih juniora ispred njemačke posade, četverac na pariće mlađih juniora zauzeo je šesto mjesto, kao i dvojac bez kormilara juniora dok je Marin Mašina u samcu bio osmi. Prvo mjesto u finalu B osvojio je dvojac na pariće juniora.

Rezultate regate pogledajte ovdje, a slike u foto galeriji.

 

 

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr