Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

UDDK ''Kalelarga'' u Veslačkom klubu ''Jadran''

17. prosinca 2009. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta

Udruga dobrovoljnih darivatelja krvi ''Kalelarga'' nakon još jedne uspješno organizirane akcije darivanja krvi te povodom 16 obljetnice djelovanja, organizirala je svečanu večeru za svoje članove u prostorijama Veslačkog kluba ''Jadran''.

Unatoč snijegu i lošem vremenu, koje je danas zahvatilo Zadar, svečana je večera okupila veliki broj članova UDDK ''Kalelarga'', u ime kojih se na gostoprimstvu VK ''Jadran'' zahvalio predsjednik udruge Venci Jurin. Prisutne je pozdravio i predsjednik ''Jadrana'' Klaudio Stipčević, koji je istaknuo da su vrata Veslačkog doma za ovakva događanja uvijek širom otvorena.

VK ''Jadran'' je svim prisutnim članovima udruge ''Kalelarga'', kao mali znak pažnje za njihovu humanost i plemenitost, poklonio monografiju ''Povijest veslanja u Zadru'' autora Čede Škorića i Drage Marića, a za dobru zabavu pobrinuo se legendarni zadarski sastav ''Zadrani'' izvodeći evergreen hitove.

Inaće, u današnjoj akciji darivanja krvi sakupljeno je 180 doza krvi, a svoj doprinos dali su i članovi VK ''Jadran''. Više pročitajte u donjem članku.

Nekoliko slika pogledeajte u našoj foto galeriji.

>>>"Kalelarga" opet okupila plemenite Zadrane

 

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr