Redovna Izborna Skupština VK Jadran

21. svibnja 2009. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta

Održana je redovna Izborna Skupština Veslačkog kluba ''Jadran'' - Zadar na kojoj je izabran novi predsjednik, Izvršni odbor i Nadzorni odbor kluba.

Nakon što je u jedanaestom mjesecu održana Izvanredna skupština kluba, na ovoj redovnoj Izbornoj Skupštini izabrano je vodstvo kluba za slijedeće četverogodišnje razdoblje.

Rad skupštine započeo je minutom šutnje za nedavno preminulog bivšeg predsjednika kluba Branka Smoljana. Zatim su predsjednik kluba Klaudio Stipčević i predsjednik Nadzornog odbora Gordan Marinović pročitali izvještaje o radu kluba u proteklom četverogodišnjem razdoblju (2005. - 2008.), nakon čega je uslijedilo razrješenje dosadašnjeg Izvršnog odbora kluba i izbor novog Izvršnog i Nadzornog odbora.

Za predsjednika kluba izabran je Klaudio Stipčević, dosadašnji predsjednik, koji je bio na čelu kluba od Izvanredne Skupštine kluba u jedanaestom mjesecu prošle godine. Za dopredsjenika kluba izabran je Mato Marlais, a u Izvršni odbor izabrani su: Bruno Aras, Ivica Pinjatela, Zoran Hrboka, Joško Matulić, Tomislav Antišin, Romano Bajlo, Zdenko Zrilić i Antonio Buča. U Nadzorni odbor izabrani su Gordan Marinović, za predsjednika te Zlatko Marin i Vjenceslav Buča za članove. Za tajnicu kluba ponovno je izabrana Darija Kraljević.

 

 

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr