54. Međunarodna regata - Bled

14. lipnja 2009. Piše: Petar Milin Foto: Joško Matulić | preuzmi pdf format teksta

Juniori i seniori ''Jadrana'' koji konkuriraju za nastup u posadama hrvatske izborne vrste imali su još jednu provjeru nastupajući na 54. međunarodnoj regati na Bledu.

Na regati su nastupila tri naša juniora i tri seniora. Kod seniora prvog dana natjecanja Josip Stojčević je u kombiniranom četvercu bez kormilara, koji je nedavno nastupio na prvoj regati Svjetskog kupa u Banyolesu zauzeo četvrto mjesto u finalu iza posada Slovenije i Njemačke. U istoj disciplini braća Branko i Marin Begović su osvojili osmo mjesto veslajući sa veslačima ''Mladosti'' Marcom Franjulom i Draženom Čulinom.

Juniori su nastupali također u kombiniranim posadama. Marko Đurica i Karlo Bilić osvojili su treće mjesto veslajući sa veslačima ''Mladosti'' dok je Marin Mašina u dvojcu na pariće sa veslačem ''Korane'' Dariom Šabićem zauzeo četvrto mjesto.

Drugog dana regate prvo mjesto u dvojcu bez kormilara seniora osvojili su Marin i Branko Begović, a Josip Stojčević trebao je nastupiti u osmercu ali nije veslao zbog visoke temperature.

Kao i prvog dana regate juniori Marko Đurica i Karlo Bilić veslali su četverac bez kormilara i osvojili treće mjesto. Isto to je uspjelo i Marinu Mašini u četvercu na pariće.

Rezultate s regate pogledajte ovdje, a slike pogledajte u foto galeriji.

 

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr