Izborne utrke seniora u Zagrebu

20. kolovoza 2009. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta

U Zagrebu su održane izborne utrke seniora za sastav osmerca koji će nastupiti na Europskom prvenstvu. Među deset veslača koji su se borili za četiri mjesta u osmercu nastupila su i trojica veslača ''Jadrana'': Marin Begović, Branko Begović i Toni Bilan.

Cilj ovih utrka bio je izabrati četvoricu veslača, koji će uz postojeći četverac bez kormilara Stojčević, Banovac, Bogdan i Janjić nastupiti u posadi osmerca na Europskom prvenstvu u bjeloruskom Brestu sredinom rujna.

Održano je pet utka u dvojcima bez kormilara u tri dana, u kojima su se lijevi i desni veslači međusobno izmjenjivali tako da su se nakon svake utrke zbrajali zaostaci svakog veslača. Na kraju su u konačnom poretku svoje mjesto u osmercu izborila braća Branko i Marin Begović dok je Toni Bilan zauzeo četvrto mjesto kod lijevih veslača i veslati će u četvercu bez kormilara zajedno sa tri veslača ''Iktusa'' ako ta posada uspije izveslati postavljenu normu.

Rezultate svih pet izbornih utrka i konačni poredak lijevih i desnih veslača možete pogledati u rubrici rezultati.

 

 

 

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr