Daljinska regata u Zagrebu

27. ožujka 2009. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta

U Zagrebu je održana daljinska regata koja je poslužila kao prva provjera na vodi potencijalnih kandidata za juniorsku i seniorsku reprezentaciju. Nastupila su četvorica naših seniora i dvojica juniora.

Veslalo se u dvojcima bez kormilara i samcima, a u seniorskim dvojcima od naših seniora nastupili su Josip Stojčević, koji je veslao sa veslačem ''Gusara'' Alenom Banovcem i zauzeo drugo mjesto, dok su braća Branko i Marin Begović zauzeli četvrto mjesto, što je vrlo dobar rezultat nakon velikih problema koje su imali ove zime s bolesti i imajući u vidu da su u pravom treningu tek zadnjih mjesec dana. U dvojcu je još nastupio i Vanja Bušić s veslačem ''Iktusa'' Bojanom Malićem i zauzeo osmo mjesto.

Kod juniora, nastupili su Marko Đurica i Karlo Bilić u dvojcu bez kormilara i osvojili treće mjesto. U samcu juniora trebao je još nastupiti i Marin Mašina ali ga je u tome spriječila bolest, pa je ostao u Zadru.

Slijedeća provjera potencijalne reprezentativce očekuje na međunarodnoj regati ''Croatia open'' u Zagrebu 18. travnja.

Neslužbene rezultate pogledajte ovdje.

 

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr