Daljinska regata HVS-a - Zagreb

14. studenoga 2009. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta

Održana je i druga daljinska regata na Jarunu u Zagrebu u sklopu priprema za sljedeću veslačku sezonu. Za razliku od daljinske regate održane prije 14 dana, ova je okupila gotovo sve potencijalne kandidate za posade seniorske reprezentacije. Tako su nastupila i naša tri seniorska dvojca bez kormilara i ovogodišnji juniori, a od sljedeće sezone novopečeni seniori u tri samca seniora.

Ovaj puta se, za razliku od uobičajenih 8 kilometara, veslalo na 12 kilometara sa pauzom na okretištu od jedne minute. Naš prvi dvojac Marin Begović i Josip Stojčević na cilj je stigao drugi, tridesetak sekundi iza posade riječkog ''Jadrana'' u sastavu Marin Bogdan i Karlo Udovičić iza koje su stigli i na prethodnoj regati ali ovaj puta sa nešto manjim zaostatkom.

Druga naša posada Branimir Vujević i Toni Bilan zauzela je peto mjesto, a treća posada Branko Begović i Vanja Bušić osmo mjesto.

U samcu je Karlo Bilić zauzeo ukupno 13. mjesto, Marin Mašina 14., a Marko Đurica 15. mjesto u poretku seniora A i B.

Za dvadesetak dana, početkom prosinca, slijede zimske pripreme koje će se održati u stalnoj bazi u Zatonu kod Šibenika.

Rezultate daljinske regate pogledajte u rubrici rezultati.

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr