3. Regata kupa Dalmacije - Dubrovnik

25. travnja 2009. Piše: Petar Milin | preuzmi pdf format teksta

Treća od predviđenih šest regata ovogodišnje sezone kupa Dalmacije održana je u Dubrovniku na regatnoj stazi u Rijeci dubrovačkoj. Veslači ''Jadrana'' osvojili su šest prvih, šest drugih i tri treća mjesta na regati, a osvojena je i ukupna pobjeda u kategoriji mlađih juniora i drugo mjesto u ukupnom poretku regate iza šibenske ''Krke''.

Pobjede na regati ostvarili su: dvojac bez kormilara juniora Karlo Bilić i Marko Đurica, samac mlađih juniora Mile Čakarun, dvojac na pariće mlađih juniora Marko Perić i Mihovil Maričić, samac juniora Marin Mašina, četverac na pariće mlađih juniora Vito Žuvanić, Ivan Bezinović, Josip Pavić i Ivan Crljenko i osmerac juniora Josip Jurjević, Ivan Lulić, Marko Đurica, Karlo Bilić, Sandro Demo, Dino Bajlo, Ante Pešić, Roko Pekić i kormilar Kristian Zelić, koji je u napetoj utrci pobijedio osmerac ''Krke'' i ''Gusara'' i pokazao da je i u izmjenjenom sastavu i bez nekoliko standardnih veslača najbrži, među ovaj puta četiri prijavljena osmerca juniora.

Drugo mjesto pripalo je četvercu bez kormilara juniora u sastavu: Ivan Lulić, Josip Jurjević, Dino Bajlo i Sandro Demo, dvojac na pariće juniora Ante Antišin i Antonio Adžić, samac mlađih juniora Mate Ledenko, dvojac na pariće mlađih juniora Željko Batur i Ivan Zubčić, dvojcu bez kormilara seniora Branimir Vujević i Toni Bilan i samcu kadeta Luki Karamarku.

Treće mjesto osvojili su dvojac bez kormilara seniora Branko i Marin Begović, samac kadeta Luka Pedić i samac kadeta B Mario Perić.

Rezultati s regate su u rubrici rezultati, a slike sa regate pogledajte u foto galeriji.

Slijedeća regata kupa Dalmacije održati će se u Makarskoj.

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr