Prvenstvo Hrvatske za juniore 2008. - Zagreb

06. srpnja 2008. Piše: P. M. | preuzmi pdf format teksta |

Na prvenstvu Hrvatske za kadete, mlađe juniore i juniore održanom na regatnoj stazi "Jarun" u Zagrebu veslači "Jadrana" osvojili su tri prva, dva druga i jedno treće mjesto.

Prva mjesta i zlatne medalje osvojili su osmerac mlađih juniora u sastavu: Roko Pekić, Edi Ivanov, Antonio Adžić, Ante Zrilić, Sandro Demo, Mile Čakarun, Josip Jurjević, Ivan Lulić i kormilar Mateo Tolić koji je uvjerljivo pobijedio ispred posade "Croatije" iz Zagreba sa skoro tri dužine prednosti. Ovo je bila treća pobjeda osmerca mlađih juniora u posljednje tri godine na prvenstvima Hrvatske.

Prvo mjesto osvojio je i četverac sa kormilarom mlađih juniora Ivan Lulić, Josip Jurjević, Mile Čakarun, Sandro Demo i kormilar Mateo Tolić. koji je također vodio čitavu utrku i uvjerljivo pobijedio na kraju utrke.

Treće zlato donio je četverac na pariće kadeta Željko Batur, Ivan Zubčić, Marko Perić i Mihovil Maričić pobijedivši u prednatjecanju, polufinalu i konačno u finalnoj utrci.

Druga mjesta osvojili su osmerac juniora Frane Markulić, Toni Bilan, Marko Đurica, Karlo Bilić, Marin Mašina, Damir Hegić, Dino Bajlo, Filip Baričević i kormilar Josip Pavić i četverac sa kormilarom juniora Frane Markulić, Toni Bilan, Marko Đurica, Karlo Bilić i kormilar Josip Pavić.
I na kraju treće mjesto je izborio dvojac na pariće kadeta Antun Plenković i Toni Jelenković

Još su nastupili, druga posada dvojca na pariće kadeta(Ivan Pažanin, Adrian Udovičić) koji su osvojili sedmo mjesto, zatim dvojac na pariće mlađih juniora(Pešić, Kuman) deveti i četverac na pariće mlađih juniora (Vito Žuvanić, Ante Antišin, Edon Bralić, Mate Ledenko) koji je ostao bez plasmana.

Rezultate pogledajte u rubrici rezultati, a slike u rubrici foto galerija.

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr