VK "Jadran" - Zadar dobitnik Nagrade grada Zadra

24. studenoga 2008. Piše: P. M. | preuzmi pdf format teksta |

Dan nakon velike proslave stogodišnjice utemeljenja, Veslački klub "Jadran" - Zadar primio je još jedno priznanje, Nagradu grada Zadra.

Priznanje je dodijeljeno na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u Hrvatskoj kazališnoj kući u Zadru, povodom obilježavanja Dana grada Zadra i blagdana Svetog Krševana, a primio ga je predsjednik "Jadrana" Klaudio Stipčević, koji je tom prilikom rekao:

"Ovo priznanje sam doživio kao priznanje najstarijem djelatnom sportskom društvu u Zadru. Cijelo prošlo stoljeće VK Jadran dijelio je sudbinu ovog grada pa i u teškim trenucima koji su, Bogu hvala, iza nas. Sport je po definiciji nevladina i nepolitička udruga, ali pored stjecanja sportskih vještina u tom krugu koji rado zovemo civilno društvo ima mjesta za odgajanje naraštaja u ljubavi prema domovini. To su nam ostavili naši stari. To činimo i danas i to će raditi slijedeće generacije u VK Jadranu".

Nekoliko slika sa dodjele priznanja pogledajte u foto galeriji.

 

 

 

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr