Međunarodna regata - Villach

14. rujna 2008. Piše: P. M. | preuzmi pdf format teksta |

Mlađi juniori i juniori "Jadrana" nastupili su na 47. tradicionalnoj međunarodnoj regati u austrijskom Villachu na kojoj su osvojili dva prva mjesta u osmercu mlađih juniora i dvojcu bez kormilara za juniore.

Nakon što je prvi dan regate otkazan zbog jakog nevremena, drugog dana ipak je održan skraćeni program po jakom vjetru i niskoj temperaturi u kojem je nastupilo nekoliko naših posada.

Prvo mjesto na regati osvojio je osmerac mlađih juniora koji je ujedno i ovogodišnji prvak Hrvatske, a ovo im je bio prvi međunarodni nastup. Osmerac su veslali: Ante Zrilić, Mile Čakarun, Josip Jurjević, Sandro Demo, Mate Ledenko, Ante Pešić, Ivan Lulić, Antonio Adžić i kormilar Mateo Tolić.

Prvo mjesto još je osvojio i dvojac bez kormilara juniora Marin Mašina i Toni Bilan, a drugi dvojac bez kormilara juniora Marko Đurica i Karlo Bilić zauzeo je treće mjesto.

Još su nastupili dvojac na pariće juniora Ive Martinović i Domagoj Veršić koji je osvojio četvrto mjesto, te četverac na pariće mlađih juniora Pekić, Žuvanić, Antišin i Pavić koji zbog ozljede Pavića nije uspio završiti utrku.

Rezultate utrka pogledajte u rubrici rezultati, a slike u foto galeriji.

 

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr