Izborne utrke seniora u Zagrebu

17. ožujka 2008. Piše: P. M. Foto: "HAVK Mladost" | preuzmi pdf format teksta |

U Zagrebu, na regatnoj stazi "Jarun" održane su izborne utrke seniora za izbor posada reprezentacije koje će nastupiti na regati "Croatia open" u Zagrebu 5. i 6. travnja.

Nastupilo je pet naših veslača: Branimir Vujević i Josip Stojčević, Branko i Marin Begović te Hrvoje Marić s Igorom Boraskom iz splitskog "Gusara". Prvi dan veslači su nastupili u dvojcima bez kormilara i u toj utrci najbrži su bili naši veslači Branimir Vujević i Josip Stojčević koji su pobijedili ispred kombinacije Bogdan/Janjić iz riječkog "Jadrana" i osječkog "Iktusa" i naših veslača braće Begović, a Hrvoje Marić u kombinaciji s Igorom Boraskom zauzeo je peto mjesto.

Nakon utrke dvojaca bez kormilara, u slijedeća dva dana, održane su tri utrke četveraca bez kormilara. U prvoj utrci ponovno su pobijedili naši veslači Branimir Vujević i Josip Stojčević zajedno s veslačima zagrebačke "Trešnjevke" Petrom Lovrićem i Erikom Brecom. U drugoj utrci održanoj istog dana popodne još jednom su pobijedili Branimir Vujević i Josip Stojčević zajedno s veslačima zagrebačke "Mladosti" Vitom Čavrljom i Lenkom Dragojevićem. U trećoj utrci četveraca pobijedio je četverac u kojem je veslao naš Hrvoje Marić zajedno sa Igorom Boraskom, Vitom Čavrljom i Lenkom Dragojevićem.

Nakon ovih utrka formirati će se posade koje će nastupiti na međunarodnoj regati "Croatia open" u Zagrebu koja će se održati 5. i 6. travnja.

Kompletne rezultate pogledajte u rubrici rezultati.

 

 

ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr